Ελλάδα

Πάτρα: Άφαντα παραμένουν τα 5 αδέλφια που εξαφανίστηκαν από το νοσοκομείο στο Ρίο

Κανένα ίχνος δεν έχει ακόμη εντοπιστεί των πέντε παιδιών εξαφανίστηκαν από το νοσοκομείο του Ρίου όπου είχαν μεταφερθεί με εισαγγελική εντολή αφού αφαιρέθηκε η επιμέλεια από τους γονείς τους. 

Τα πέντε ανήλικα παιδιά, ηλικιών 8, 9, 10, 11 και 16 ετών είχαν μεταφερθεί με εισαγγελική εντολή στο νοσοκομείο στο Ρίο έως ότου βρεθεί η κατάλληλη δομή φιλοξενίας.

Ωστόσο στη συνέχεια και τα πέντε αδέλφια εξαφανίστηκαν σημαίνοντας συναγερμό στις τοπικές αρχές.

Σημειώνεται πωςτα παιδιά διέμεναν σε ισόγεια κατοικία στην Πάτρα κάτω από άθλιες συνθήκες, ενώ παράλληλα ερευνάται το ενδεχόμενο να έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

Ωστόσο, τα παιδιά ξέφυγαν από την προσοχή των εθελοντών και το «έσκασαν» από το νοσοκομείο, με τις Αρχές να κάνουν έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, τα παιδιά διέμεναν σε ισόγεια κατοικία στην Πάτρα κάτω από άθλιες συνθήκες, ενώ παράλληλα ερευνάται το ενδεχόμενο να έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

«Η εισαγγελική εντολή έχει εκδοθεί στις 30/4. Στα παιδιά γίνονται εξετάσεις, οι οποίες παραπέμπουν σε σεξουαλική κακοποίηση από το οικογενειακό περιβάλλον. Η εισαγγελική εντολή είναι να μην τα δουν καθόλου τα παιδιά οι γονείς τους», είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Τα παιδιά είχαν μεταφερθεί στην παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου για να φιλοξενηθούν προσωρινά και να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη δομή φιλοξενίας.

Ωστόσο, τα παιδιά ξέφυγαν από την προσοχή των εθελοντών και το «έσκασαν» από το νοσοκομείο, με τις Αρχές να κάνουν έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button