Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Οι κοινωνικές ομάδες στις οποίες θα στοχεύσει – Νεα περιοδεία Κασσελάκη

Τη Βαρβάκειο Αγορά επισκέπτεται σήμερα Μεγάλη Πέμπτη ο Στέφανος Κασσελάκης, στις 11.00, προκειμένου να αποκτήσει εικόνα από πρώτο χέρι για τις τιμές βασικών προϊόντων για το πασχαλινό τραπέζι.

Η εκτίμηση που κάνουν, άλλωστε, στο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία είναι πως παρά τις διακηρύξεις του Κυριάκου Μητσοτάκη η ακρίβεια όχι μόνο καλά κρατεί, αλλά κι έχει αυξηθεί σε σχέση με πέρυσι.

Το απόγευμα, εξάλλου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναχωρεί για την Κέρκυρα όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με τοπικούς φορείς τη Μεγάλη Παρασκευή, ενώ την Κυριακή του Πάσχα θα επισκεφθεί το Ναυτικό Σταθμό.

Ο κ. Κασσελάκης, όπως πληροφορείται το CNN Greece, θα περιοδεύσει και στους τέσσερις νομούς της Ηπείρου- Θεσπρωτία, Πρέβεζα, Άρτα, Ιωάννινα- την ερχόμενη εβδομάδα.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως στην αξιωματική αντιπολίτευση δεν θεωρούν καμία περιφέρεια χαμένη, γι’ αυτό κι ο πρόεδρός της θα περιοδεύσει παντού.

Στο μεταξύ, τις κοινωνικές ομάδες στις οποίες θα επικεντρωθεί η προεκλογική καμπάνια της Κουμουνδούρου μας βοηθά να εντοπίσουμε ο οργανωτικός γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Βουλγαράκης.

Σε ποιες κοινωνικές ομάδες θα στοχεύσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Αυτές είναι η νεολαία- με βασικό στόχο να μειωθεί η αποχή στις ηλικίες 17 με 34 χρόνων-, οι αγρότες, οι άνθρωποι της εργασίας, οι συνταξιούχοι, οι άνθρωποι του πολιτισμού, οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, καθώς και οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες.

Σε αυτό το πλαίσιο, θα πρέπει να αναμένουμε και ειδικές εκδηλώσεις γι’ αυτά τα ακροατήρια το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.

Από εκεί και πέρα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνδιοργανώσει μια μεγάλη προεκλογική εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, την ίδια ώρα που εντατικοποιούνται οι περιοδείες σε όλη τη χώρα των 42 υποψήφιων ευρωβουλευτών.

Πάντοτε κατά τον κ. Βουλγαράκη, στήνονται εκλογικά περίπτερα, έχουν τυπωθεί ψηφοδέλτια, έχουν δοθεί οδηγίες στους εκλογικούς αντιπροσώπους και συγκροτούνται εκλογικές επιτροπές σε κάθε Νομαρχιακή αποτελούμενες από νυν και πρώην βουλευτές, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, αυτοδιοικητικά και συνδικαλιστικά στελέχη, καθώς και της Νεολαίας.

Στο ίδιο μήκος κύματος, κορυφαία στελέχη βασίζουν την αισιοδοξία τους για καλό εκλογικό αποτέλεσμα και στο ότι η δημοσκοπική άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει με γραμμική συνάρτηση, δεν είναι δηλαδή απότομη αλλά κλιμακωτή και ισορροπημένη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button