Πολιτική

Κασσελάκης για Ακρόπολη, ΥΠΕΣ και νοσοκομεία: «Δεν παίρνουν χαμπάρι» είναι το modus operandi τους

«Δεν παίρνουν χαμπάρι είναι το modus operandi τους», ισχυρίζεται για την κυβέρνηση ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας παραδείγματα από την επικαιρότητα και υποστηρίζοντας πως δεν μας αξίζει τέτοια κατάρρευση.

Σε αυτό το πλαίσιο, μάλιστα, καλεί τους πολίτες να βάλουν τα κομμάτια στη σειρά από την αρχή για να επιστρέψουμε στην αξιοπρέπεια.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει χαρακτηριστικά πως άγνωστοι ανέβηκαν με χλαμύδες και περικεφαλαίες στην Ακρόπολη και πόζαραν με φόντο τον Παρθενώνα, αλλά το υπουργείο Πολιτισμού δεν πήρε χαμπάρι.

Την ίδια ώρα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει πως άγνωστοι διέρρηξαν το γραφείο του διευθυντή εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του οποίου υπάρχουν σημαντικά δημόσια έγγραφα, που ο ίδιος ανέφερε πως φοβάται μήπως έχουν αντιγραφεί ή αλλοιωθεί, αλλά το υπουργείο Εσωτερικών δεν πήρε χαμπάρι.

«Δεν είναι μόνο τα νοσοκομεία που καταρρέουν, οι πολίτες που δολοφονούνται έξω από αστυνομικά τμήματα, οι ασθενείς που σβήνουν στις καρότσες, οι σταθμάρχες που διορίζονται παράνομα. Είναι όλα μαζί, και όλα σε αποσύνθεση, από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα. Μπορείτε να είστε υπερήφανοι για τη σημερινή κατάσταση της χώρας μας, από τον Παρθενώνα έως τα νοσοκομεία, από τους θεσμούς μέχρι την καθημερινότητα;», αναρωτιέται ο κ. Κασσελάκης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button