Οικονομία

Συνεργασία «σταθμός» για το μέλλον της μηχανοκίνησης και την επαγγελματική αποκατάσταση στον κλάδο

Με την «υπογραφή» στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ δύο κορυφαίων εταιρειών, ο κλάδος της μηχανοκίνησης αποκτά νέα δυναμική, προσφέροντας εξειδικευμένη κατάρτιση στη μηχανοτρονική και επαγγελματικές ευκαιρίες για τους νέους επαγγελματίες.

Ο λόγος φυσικά, για τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΔΕΛΤΑ 360, την πρώτη Σχολή Μηχανολογίας στην Ελλάδα και τον πρωτοπόρο στον χώρο της κίνησης Όμιλο ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ που προχώρησαν σε σύμφωνο συνεργασίας, με σκοπό να προσφέρουν μία σπάνια εκπαιδευτική εμπειρία στους μελλοντικούς τεχνικούς του κλάδου.

Απώτερος στόχος είναι η παροχή υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης, ώστε οι σπουδαστές να εντρυφήσουν στην τεχνολογία και τις πρακτικές των κορυφαίων εταιρειών του κλάδου.

Μία συνεργασία «σταθμός» με οφέλη για τους σπουδαστές

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με έναν από τους πλέον διακεκριμένους Ομίλους στον κλάδο της κινητικότητας, ο οποίος εκπροσωπεί τα εμβληματικά brands YAMAHA, PORSCHE & SIXT, έναν από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών mobility. Η τεχνογνωσία που θα αποκτήσουν οι σπουδαστές θα συμβάλει στη δημιουργία ενός εντυπωσιακού επαγγελματικού προφίλ και στη μελλοντική ένταξή τους στον Όμιλο ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360, κ. Ιωάννης Καρανταλής.

«Η στρατηγική συνεργασία με τη ΔΕΛΤΑ 360, θα ενισχύσει την υποστήριξη της ακαδημαϊκής κοινότητας και του επιχειρείν. Είμαι βέβαια πως οι δράσεις που έχουν συμφωνηθεί, θα προσφέρουν ανταγωνιστικά οφέλη στους σπουδαστές και θα ενισχύσουν τον Όμιλο Μοτοδυναμική με υψηλής ποιότητας επαγγελματίες, ιδίως στον τομέα της Μηχανολογίας», δήλωσε η Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, κ. Σοφία Θωμαΐδου.

3.jpg

Ο Τομέας Μηχανοτρονικής – Τεχνικών Επαγγελμάτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360 αποτελεί πρότυπο εκπαίδευσης στην Ελλάδα από το 1971. Η συγκεκριμένη συνεργασία εντάσσεται στο πλαίσιο ανάπτυξης στρατηγικών συνεργασιών με εταιρείες- ηγέτες της αγοράς και στόχο έχει την παροχή υψηλής ποιοτικής επαγγελματικής κατάρτισης στους σπουδαστές, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις κάθε κλάδου.

Μάθετε περισσότερα για τις σπουδές Μηχανολογίας και τις προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης στους κόλπους της μηχανοκίνησης.

Επικοινώνησε τώρα με τους εκπαιδευτικούς συμβούλους της ΔΕΛΤΑ 360 και ενημερώσου για τα προνόμια της φοίτησης σου στον Εκπαιδευτικό Όμιλος της Χρονιάς.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button