Αθλητικά

Τέταρτος στα 400μ. μικτή ο Παπαστάμος στο μίτινγκ «Σέτε Κόλι» της Ρώμης

Την ώρα που διεξάγεται στο Βελιγράδι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης, η ιταλική ομοσπονδία διοργανώνει στη Ρώμη το καθιερωμένο μίτινγκ «Σέτε Κόλι», με τη συμμετοχή πολλών μεγάλων ονομάτων της ευρωπαϊκής (και όχι μόνο) κολύμβησης, που προτίμησαν ένα καλό αγωνιστικό τεστ πριν τους Ολυμπιακούς, χωρίς το άγχος που συνεπάγεται μία μεγάλη διοργάνωση.

Στη Ρώμη βρίσκονται και αρκετοί Ελληνες αθλητές, μεταξύ των οποίων και ο Απόστολος Παπαστάμος, που αποφάσισε να συνδυάσει τις δύο διοργανώσεις, έχοντας στο βάθος του μυαλού του μία τελευταία ευκαιρία για να πιάσει το όριο για το Παρίσι.

Δεν τη χρειάστηκε, αφού τα κατάφερε στο Βελιγράδι, κατακτώντας και το χρυσό μετάλλιο, αλλά συμμετείχε κανονικά στο «Σέτε Κόλι», όπου κατέλαβε την τέταρτη θέση στα 400μ. μικτή ατομική με 4:15.43.

Στον «μικρό» τελικό του ίδιου αγωνίσματος, ο Βασίλης Σοφικίτης (που επίσης αγωνίστηκε στο Βελιγράδι) τερμάτισε τέταρτος με 4:21.80.

Στα 100μ. ελεύθερο, ο Παναγιώτης Μπολάνος ήταν 6ος στον «μικρό» τελικό με 49.75 (στον προκριματικό έκανε 49.43), στο αντίστοιχο αγώνμισμα των γυναικών η Γεωργία Παυλοπούλου κατετάγη 44η στα προκριματικά με 57.01, ενώ ο Σάββας Θώμογλου ήταν 25ος στα 100μ. πρόσθιο με 1:02.32.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button