Ελλάδα

Ελπίδες για τον 5χρονο που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Πειραιώς

Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται διασωλημένος ο 5χρονος που τραυματίστηκε στο τροχαίο στην οδό Πειραιώς, το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης.

Το παιδί τραυματίστηκε σοβαρά όταν το αυτοκίνητο που οδήγησε 26χρονος παρέσυρε δύο γυναίκες και τρία παιδιά που επιχειρούσαν να διασχίσουν τον δρόμο.

Οι γιατροί σήμερα, είναι λίγο πιο αισιόδοξοι για την κατάστασή του. Ωστόσο, σύμφωνα με το Star περιμένουν να περάσουν τα πρώτα 24ωρα για να εκτιμήσουν την πορεία της υγείας του.

Το παιδί είναι διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων, έχοντας υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονται ελαφρά τραυματίζονται τα δύο αδέλφια του, 10 και 8 ετών, ενώ η μητέρα τους 33χρονους και η 53χρονη γιαγιά τους, έχουν επίσης τραυματιστεί ελαφρά.

Οι δύο γυναίκες που μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό έχουν υποστεί κατάγματα στα άκρα.

Ο 26χρονος οδηγός του οχήματος παραπέμφθηκε το πρωί της Πέμπτης με την κατηγορία της πρόκλησης ατυχήματος από αμέλεια, στην εισαγγελία και μετά την άσκηση ποινικής δίωξης αφέθηκε ελεύθερος.

Όσον αφορά τα αίτια του ατυχήματος, φαίνεται ο 26χρονος οδηγός να κινείται επί της οδού Πειραιώς.

Κάποια στιγμή μπορεί να υπάρχει εμπλοκή και τρίτο και δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο μάλλον έκοψε την κατάσταση του οδηγού, σύμφωνα με την κατάθεσή του στους αστυνομικούς της Τροχαίας, οι οποίοι τον συνέλαβαν.

Η αστυνομία εξετάζει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που θα δει το τι ακριβώς συνέβη και είχαμε αυτή την παράθεση των πέντε πεζών σε ένα πολυσύχναστο σημείο στην οδό Πειραιώς.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button