Οικονομία

Το Software Powerhouse της Novibet στο επίκεντρο της ελληνικής τεχνολογικής κοινότητας

Είναι γνωστό πως ο τεχνολογικός παράγοντας για τη Novibet αποτελεί τον κινητήριο μοχλό για την ανάπτυξη του οργανισμού.

Σε συνέχεια της υποστήριξης του φετινού Devoxx Greece με platinum χορηγία και ομιλία από τους developers της Novibet, η GameTech εταιρεία υποστηρίζει ενεργά και την κοινότητα των testers, ως χρυσός χορηγός του WeTest.Athens, του μεγαλύτερου συνεδρείου software testing της χώρας.

Τη Novibet εκπροσώπησε ο Γιώργος Μαυρικάκης, Head of QA Engineering, συμμετέχοντας σε συζήτηση πάνελ με τίτλο «Measuring and Improving Test Coverage in Manual and Automated Testing» και αναδεικνύοντας τη σημασία της διασφάλισης της αποτελεσματικότητας και της αξιοπιστίας των software applications, είτε μέσω μη αυτόματων είτε αυτοματοποιημένων μεθοδολογιών testing.

Η διαδικασία του software testing είναι ιδιαίτερα κομβική για τη διασφάλιση της ποιότητας και αποδοτικότητας του λογισμικού, ειδικά στον ταχέως αναπτυσσόμενο κόσμο του GameTech. Το κύριο μέλημα της ομάδας των QA στη Novibet είναι να εντοπίζει σφάλματα και ατέλειες στο λογισμικό, πριν αυτό δοθεί στο κοινό, ώστε να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία διαδικτυακής ψυχαγωγίας στους πελάτες της.

Προκειμένου να εξασφαλιστεί ένα επαρκές εύρος δοκιμών (test coverage), η Novibet εστιάζει σε κρίσιμα paths και αυτοματοποιεί τις δοκιμές γι’ αυτά. Ενσωματώνοντας τις αυτοματοποιημένες δοκιμές στα CI/CD pipelines, η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει προβλήματα στη διαδικασία του development σε πρώιμα στάδια και να τα διορθώνει εγκαίρως.

Στη διαδικασία αυτή έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά ωφέλιμες και οι agile συνεδρίες «three amigos», ανάμεσα σε developers και product owners που ακολουθούν το Quality Assurance Analysis.

Η προσέγγιση του exploratory testing αποτελεί επίσης αναπόσπαστο κομμάτι της διασφάλισης του εύρους δοκιμών, επιτρέποντας στους QA να χρησιμοποιούν την ευρηματικότητά τους για την ανίχνευση κρυφών ελαττωμάτων και ακραίων περιπτώσεων που δεν καλύπτονται από τις αυτοματοποιημένες δοκιμές.

Η τεχνολογική ομάδα της Novibet, με περισσότερα από 200 άτομα, είναι το δεύτερο πολυπληθέστερο τμήμα της εταιρείας και διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων και την εύρυθμη λειτουργία των υποδομών. Μέσω της συνεχούς καινοτομίας και της προσήλωσης στην ποιότητα, η Novibet επιβεβαιώνει τη θέση της ως ηγέτιδα δύναμη στον χώρο του software testing και της ελληνικής τεχνολογικής κοινότητας εν γένει.

Ακολούθησε το careers.novibet.com και δες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στη Novibet.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button