Οικονομία

Οι ομάδες του Παναθηναϊκού Α.Ο. στον ΟΠΑΠ με τα τρόπαια της σεζόν 2023-2024

Στα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ βρέθηκαν οι ομάδες του Παναθηναϊκού Α.Ο., προκειμένου να γιορτάσουν μαζί με τον Μεγάλο τους Χορηγό, τους τίτλους που κατέκτησαν την αγωνιστική σεζόν 2023-2024.

Ο ΟΠΑΠ τίμησε την πρωταθλήτρια ομάδα στο βόλεϊ γυναικών, το βόλεϊ ανδρών, που κατέκτησε το League Cup “Νίκος Σαμαράς”, την κυπελλούχο ομάδα στο μπάσκετ γυναικών, καθώς και την ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών.

Τρεις από τους τίτλους που κατέκτησε ο Παναθηναϊκός Α.Ο. τη σεζόν 2023-2024.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου και ο Chief Marketing Officer του ΟΠΑΠ, Γιάννης Ρόκκας, υποδέχθηκαν αντιπροσωπείες των ομάδων μαζί με τα τρόπαια που κατέκτησαν, καθώς και εκπροσώπους της διοίκησης του Παναθηναϊκού Α.Ο.

1715864225348-240616418-3.jpg

Οι αθλήτριες του μπάσκετ έβαλαν τις υπογραφές τους σε αναμνηστικά t-shirts.

Αναφερόμενος στις επιτυχίες της εφετινής σεζόν ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, δήλωσε: «Ως Μεγάλος Χορηγός του Παναθηναϊκού Α.Ο., αισθανόμαστε υπερήφανοι τόσο για την κατάκτηση των τριών τίτλων, όσο και για τις διακρίσεις των αθλητών σε όλα τα τμήματα του συλλόγου. Οι 1.500 αθλητές και αθλήτριες του Παναθηναϊκού Α.Ο. αναδεικνύουν την εξαιρετική δουλειά η οποία γίνεται σε όλες τις ομάδες».

4.jpg

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Ο Chief Marketing Officer του ΟΠΑΠ, Γιάννης Ρόκκας, τόνισε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτή την μακροχρόνια συνεργασία με τον Παναθηναϊκό Α.Ο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση του συλλόγου, γιατί είναι ένα σωματείο που αποπνέει υγεία. Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για όλα όσα έχουν καταφέρει, αλλά και για τις εφετινές κούπες, που είναι άλλωστε, η χαρά του αθλητισμού».

«Ο ΟΠΑΠ είναι πραγματικά ένα πολύ μεγάλο στήριγμα στην προσπάθεια μας»

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button