Πολιτική

«Φαβορί» ο Δούκας στις στοιχηματικές εταιρείες για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Οι αποδόσεις των υποψηφίων

Σε «φαβορί» εξελίσσεται -σύμφωνα πάντα με τις στοιχηματικές εταιρείες- ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, στη Χαριλάου Τρικούπη.

Οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι ραγδαίες, καθώς πλέον οι υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος είναι πέντε, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Μιχάλη Κατρίνη αλλά και της Μιλένας Αποστολάκη, μαζί με τους Νίκο Ανδρουλάκη, Χάρη Δούκα και Παύλο Γερουλάνο.

Σημειώνεται, ότι οι εκλογές για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θα γίνουν στις 6 Οκτωβρίου και ο δεύτερος γύρος, εφόσον χρειαστεί, στις 13 Οκτωβρίου.

Οι πρώτες αποδόσεις

Ήδη, οι στοιχηματικές εταιρείες άρχισαν να δίνουν τα πρώτα προγνωστικά -τα οποία φυσικά ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα έχουν διακυμάνσεις- με τις αποδόσεις να… ανεβοκατεβαίνουν.

Σύμφωνα με τη Stoiximan και τη Novibet – οι οποίες αυτή τη στιγμή έχουν ακριβώς ίδιες αποδόσεις- ο Χάρης Δούκας θεωρείται «φαβορί» για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ έχοντας απόδοση μόλις 1,45.

Ακολουθεί «δεύτερος» στη σειρά ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης με απόδοση 3,50 και έπεται ο Παύλος Γερουλάνος με απόδοση 6,00, η οποία έως τώρα είναι η υψηλότερη.

Αναλυτικά ο πίνακας:

Σημειώνεται ότι εντός των επόμενων ωρών στη λίστα θα προστεθούν και οι δύο νέοι υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, η Μιλένα Αποστολάκη και ο Μιχάλης Κατρίνης, καθώς μόλις σήμερα ανακοίνωσαν την υποψηφιότητά τους, με τις αποδόσεις να αναμένεται να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button