Ελλάδα

Κίνηση: Χαμηλές ταχύτητες σε Κηφισό και Κηφισίας – Καθυστερήσεις στο λιμάνι του Πειραιά

Με αυξημένη κίνηση ξεκίνησε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης 2 Μαΐου, με τον Κηφισό για μια ακόμη μέρα να κατέχει «τα πρωτεία» στο μποτιλιάρισμα, ενώ δύσκολη είναι η κατάσταση και στο λιμάνι του Πειραιά.

Την ίδια στιγμή χαμηλές ταχύτητες καταγράφονται σε αρκετούς δρόμους του λεκανοπεδίου μεταξύ των οποίων η λεωφόρο Κηφισίας, η Αττική Οδός αλλά και οι οδοί γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Αναλυτικά, πολύ αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στην Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της Λεωφόρου Αθηνών τόσο στο ρεύμα εξόδου όσο και σε αυτό της εισόδου.

Επίσης μποτιλιάρισμα καταγράφεται στην Αθηνών-Λαμίας (Λ. Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη – έξοδος) με τους οδηγούς των οχημάτων να πρέπει να οπλιστούν με αρκετή υπομονή.

Σημειωτόν η κίνηση των οχημάτων στην Λεωφόρο Κηφισίας από το ύψος του Ψυχικού και στο ρεύμα καθόδου προς το κέντρο της Αθήνας.

Χαμηλές ταχύτητες στην κίνηση των αυτοκινήτων καταγράφονται στους δρόμους γύρω από το λιμάνι Πειραιά, αλλά και στην παραλιακή στη λεωφόρο Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα.

Ειδικά στον Πειραιά υπάρχει αρκετό μποτιλιάρισμα καθώς είναι αρκετοί οι πολίτες που σπεύδουν στο λιμάνι για να επιβιβαστούν στα πλοία για να ταξιδέψουν σε κάποιον ταξιδιωτικό προορισμό λόγω Πάσχα.

Με αργούς ρυθμούς και καθυστερήσεις 5-10 λεπτών κινούνται και τα οχήματα στην Αττική Οδό κυρίως στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο.

Ελληνική αστυνομία – Κυκλοφορία στην Αττική

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button