Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 103-78: Όταν πήρε μπροστά ο Ναν, πήρε και ο Παναθηναϊκός

Μετά τις δύο διαδοχικές ήττες, από Κολοσσό Ρόδου και Ηρακλή, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες με… κατοστάρα, απέναντι στην ΑΕΚ.
Αν και βρέθηκε στο -13 (18-31) στο τέλος της 1ης περιόδου, με 19 πόντους του Κέντρικ Ναν σε επτά λεπτά στο 2ο δεκάλεπτο, πήρε τα ηνία… και έκτοτε δεν ξανακοίταξε πίσω, επικρατώντας με 103-78, για την 21η αγωνιστική της Greek Basketball League.
Στο 16-4 οδήγησαν τους «πράσινους» εκτός από τον Ναν και οι Χέιζ-Ντέιβις (11π.), Γκραντ (10π.)
Οι Μπάρτλεϊ και Πετσάρσκι ήταν οι κορυφαίοι της ΑΕΚ, με 14 πόντους έκαστος. Η Ένωση παρέμεινε στην 3η θέση με 33 βαθμούς και 14-5, στο -3 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό που έχει όμως έναν αγώνα περισσότερο.
Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε χωρίς του Τι Τζέι Σορτς και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στις θέσεις των ξένων, κι ενώ ο Ματίας Λεσόρ και ο Μάριους Γκριγκόνις δεν είναι δηλωμένοι στο ρόστερ της ομάδας στην GBL. Εκτός λόγω τραυματισμού ήταν ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ.
Χωρίς τον Γκρεγκ Μπράουν αγωνίστηκε η ΑΕΚ.
Τα δεκάλεπτα: 18-31, 55-52, 79-67, 103-78





