Πολιτική

Έρχονται πρόστιμα από την Περιφέρεια Αττικής στον ΣΥΡΙΖΑ για αφισορύπανση

Οι αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ για τις εργασίες του 4ου συνεδρίου του κόμματος ενεργοποίησαν τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής, που ετοιμάζονται να επιβάλλουν τα προβλεπόμενα από το νόμο πρόστιμα για αφισορύπανση.

Η εντολή έχει δοθεί από τον ίδια τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά για ξήλωμα της παράνομης αφισοκόλλησης. Ήδη από χθες το βράδυ τα συνεργεία της Περιφέρειας κατέβασαν τις αφίσες που είχαν τοποθετεί.

Όπως σχολίαζαν χαρακτηριστικά συνεργάτες του περιφερειάρχη «είναι πράγματι παράδοξο το πώς ο κ. Κασσελάκης ευαγγελίζεται την “Προοδευτική Αντεπίθεση” που διαφημίζει», επικαλούμενοι το κεντρικό σύνθημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, που φιγουράρει στις παράνομες αφίσες με αφορμή το Συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης την Πέμπτη στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου. «Όπως φαίνεται, για κάποιους ο σεβασμός στο περιβάλλον εξαντλείται σε επικοινωνιακά τσιτάτα και προσχηματικες αναφορές. Όταν μιλάμε για ποιότητα ζωής στην πόλη μας και για σεβασμό στους νόμους του κράτους, ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ αποδεικνύονται, δυστυχώς, στην πράξη ένα και το αυτό. Μία μόνο λέξη ταιριάζει και στους δύο: υποκριτές», προσθέτουν με νόημα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button