Ελλάδα

Αεροδιακομιδή βρέφους μόλις επτά ημερών από Θεσσαλονίκη για Αθήνα

Σε νοσοκομείο της Αθήνας μεταφέρθηκε το πρωί της Πέμπτης 01/02 από τη Θεσσαλονίκη ένα βρέφος μόλις επτά ημερών. Το παιδί πάσχει από συγγενή καρδιοπάθεια και πραγματοποιήθηκε η αεροδιακομιδή του στην Αθήνα, όπου και θα νοσηλευτεί.

Το βράδυ της Τετάρτης, το πλήρωμα της Κινητής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νεογνών και Παιδιών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Θεσσαλονίκη, κλήθηκε από το ΕΚΑΒ να μεταφέρει με θερμοκοιτίδα το βρέφος, μόλις επτά ημερών, από νοσοκομείο της πόλης στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Λόγω του κατεπείγοντος, ζητήθηκε η συνδρομή της Αστυνομίας που συνόδευσε το ασθενοφόρο για την έγκαιρη και ασφαλή διακομιδή του βρέφους.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

«Το βράδυ της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου, το πλήρωμα της Κινητής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Νεογνών και Παιδιών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στη Θεσσαλονίκη, κινήθηκε άμεσα.

Κλήθηκε από το ΕΚΑΒ να μεταφέρει με θερμοκοιτίδα ένα βρέφος, μόλις 7 ημερών, από το Νοσοκομείο στο Αεροδρόμιο.

Λόγω του κατεπείγοντος, ζητήθηκε η πολύτιμη συνδρομή της αστυνομίας που συνόδευσε το ασθενοφόρο για την έγκαιρη και ασφαλή διακομιδή του βρέφους. Το παιδί πάσχει από συγγενή καρδιοπάθεια και αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται η αεροδιακομιδή του στην Αθήνα, όπου και θα νοσηλευτεί.

Η σκέψη μας και οι ευχές μας το συνοδεύουν σε αυτό το ταξίδι, αλλά και στο ταξίδι της επιστροφής του, γρήγορα υγιές και δυνατό!».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button