Πολιτική

Απάντηση Κασσελάκη στους διαφωνούντες με το ερωτηματολόγιο: «Να ακούσουμε τη βάση»

Με νέα ανάρτηση, ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά στα «πυρά» που δέχτηκε τόσο από τον Χρήστο Σπίρτζη, όσο και από την Όλγα Γεροβασίλη, παροτρύνοντας εκ νέου τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο στο iSyriza, ενώ κάνει λόγο για «μία διαδικασία εσωκομματικής δημοκρατίας».

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτησή του στο Χ, «στον ΣΥΡΙΖΑ που οραματίζομαι, ο Πρόεδρος και τα Όργανα πρώτα ακούν τη βάση και μετά αποφασίζουν, λαμβάνοντάς την υπόψη. Γνωρίζω ότι είναι κάτι ασυνήθιστο για την πολιτική σκηνή στη χώρα μας, αλλά για να μιλήσουμε ξανά στην κοινωνία πρέπει να υπερβούμε τους εαυτούς μας και να ακούσουμε την κοινωνία».

Και εξηγεί στη συνέχεια πως «Το να δώσουμε φωνή στα μέλη ήταν βασική μου δέσμευση από την πρώτη στιγμή, όταν έθεσα υποψηφιότητα για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε, ο προοδευτικός κόσμος από το 2019 μάς φωνάζει «αλλάξτε τα όλα»».

«Παροτρύνω όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο στο https://isyriza.gr/preconference_survey_form. Οι απαντήσεις σας θα είναι αρωγός και για εμένα και για τα Όργανα του κόμματος στις αποφάσεις μας. Δε μιλάμε εδώ για δημοσκοπήσεις σε δελτία ειδήσεων αλλά για μία διαδικασία εσωκομματικής δημοκρατίας», τονίζει στη συνέχεια.

«Καλώ όλους τους προοδευτικούς πολίτες να γίνουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, να ενισχύσουν τη μόνη εναλλακτική στην κυβερνητική δυστοπία, και να στηρίξουν την προσπάθειά μου», καταλήγει στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button