Οικονομία

Θερμαινόμενες ράβδοι τσαγιού: Η νέα καινοτομία που ήρθε να συναρπάσει

Η καινοτομία αποκτά πολλές μορφές. Είναι μια αξία που διαπερνά τη λειτουργία ενός οργανισμού, μιας επιχείρησης ή οποιουδήποτε συλλογικού εγχειρήματος.

Είναι ένα κίνητρο που μας κάνει να συνεχίζουμε να προσπαθούμε και να μην μένουμε στάσιμοι. Είναι ένα ευγενές πάθος, που διαμορφώνει τον χαρακτήρα μας. Είναι μια διαρκής διαδικασία αναζήτησης. Είναι μια ερώτηση που ψάχνει απάντηση.

Όσοι έχουμε εντάξει στην καθημερινότητά μας την αναζήτηση ανατρεπτικών γευστικών εμπειριών, όσοι δεν ικανοποιούμαστε εύκολα με την απόλαυση που προσλαμβάνουμε μέσω της γεύσης, όσοι αντιλαμβανόμαστε τη γεύση ολιστικά, δηλαδή ως μια αίσθηση που θα συναρπάσει, τότε αξίζει να δοκιμάσουμε ένα νέο καινοτόμο προϊόν που έρχεται να απογειώσει την αγαπημένη μας συνήθεια. Ένα προϊόν που δείχνει στην πράξη όσα μπορεί να σημαίνει η έννοια της καινοτομίας.

Χωρίς καπνό

Ας ξεκινήσουμε με αυτό που μάλλον δεν περίμενες -έτσι δεν είναι; Κι όμως, τα nicotine sticks iSENZIA προσφέρουν μια #zerotobaco γευστική εμπειρία, καθώς είναι σχεδιασμένα όχι από φύλλα καπνού, αλλά από φύλλα τσαγιού.

Πρόκειται λοιπόν για θερμαινόμενες ράβδους τσαγιού, που σε συνδυασμό με την PULZE 2.0 συσκευή μας, μας δίνουν την ευκαιρία να απολαμβάνουμε μία ισορροπημένη εμπειρία νικοτίνης, συνδυασμένη με μια φρουτένια ή δροσερή γεύση όταν το επιλέγουμε με ένα κλικ. Όσο για τα φύλλα τσαγιού, αυτά προέρχονται από πράσινο τσάι καθώς και από την ποικιλία oolong.

Πλούσια εμπειρία γεύσης

Η γεύση είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια όταν μιλάμε για τις θερμαινόμενες ράβδους τσαγιού iSENZIA, οι οποίες λανσαρίστηκαν στη χώρα μας πρόσφατα και έρχονται σε τρεις εκρηκτικές γεύσεις. Τρία Crushes που μας προσφέρουν στιγμές απόλαυσης, ανάλογα με τη διάθεσή μας και την περίσταση.

Θες κάτι καλοκαιρινό ακόμα και μέσα στην καρδιά του χειμώνα; Η κόκκινη συσκευασία Watermelon Crush σε περιμένει για να δοκιμάσεις την έντονη, φρουτένια και αρωματική γεύση από καρπούζι. Μήπως είσαι τύπος που ψάχνει αυτήν την τόσο φρέσκια και δροσερή αίσθηση που προσφέρει η μέντα, όποια στιγμή και αν τη ζητήσεις; Οι μπλε συσκευασίες Menthol Crush σου έχουν καλά νέα. Για το τέλος αφήσαμε την πιο ανοιξιάτικη γεύση, το Berry Crush με πλούσια και αρωματική αίσθηση από Berries. Όποια κι αν διαλέξεις, το βέβαιο είναι ότι θα δώσει στις στιγμές σου το χρώμα, το άρωμα και τη γεύση που τους αξίζει.

Καινοτομία

Είναι απλό να λες ότι οι ράβδοι νικοτίνης iSENZIA προτείνουν μια νέα, ανατρεπτική και εμπλουτισμένη προσέγγιση της γεύσης. Είναι ωστόσο ακόμα πιο απλό να απολαμβάνεις αυτήν την αίσθηση (#plottwist). Mε την τεχνολογία της κάψουλας στο φίλτρο, με ένα κλικ απελευθερώνεις τη γεύση και το άρωμα που έχεις επιλέξει. Απολαμβάνεις αυτήν τη γευστική εμπειρία από την πρώτη κιόλας εισπνοή, ενώ μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στα δύο διαφορετικά επίπεδα θέρμανσης των ράβδων: Έντονη Λειτουργία στους 345°C για μια έντονη γευστική εμπειρία ή την Ήπια Λειτουργία, στους 315°C, για μια πιο διακριτική εμπειρία.

Εκρηκτικές γεύσεις, καθόλου καπνός και συναρπαστική εμπειρία χρήσης. Η καινοτομία μπορεί να σε πάει μακριά, αρκεί να είσαι ανοιχτός στις νέες προκλήσεις, γευστικές και όχι μόνο. Χρειάζεσαι κάτι ακόμα για να δοκιμάσεις τις θερμαινόμενες ράβδους τσαγιού iSENZIA;

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button