Πολιτική

Κασσελάκης από Βόλο: Το 41% δεν είναι μόνο κατόρθωμα Μητσοτάκη, αλλά και δική μας αποτυχία

«Το 41% δεν είναι μόνο κατόρθωμα Μητσοτάκη, αλλά και δική μας αποτυχία. Εμείς χάσαμε 600.000 συμπολίτες μας», υποστήριξε ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στη νομαρχιακή συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, στο Βόλο, το μεσημέρι της Κυριακής, προσθέτοντας πως πρέπει να γίνει πολλή δουλειά ακόμα στο κόμμα.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για κόμμα των μελών στα οποία θα λογοδοτεί κι ο πρόεδρος, επαναλαμβάνοντας πως δεν θα τα προδώσει ποτέ.

Ο κ. Κασσελάκης μίλησε, επίσης, γι άλλη ατζέντα που είχαν εκείνοι που έφυγαν, υποσχόμενος παραλλήλως πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει μια αυτοδύναμη, ανεξάρτητη, καθαρή και προοδευτική κυβέρνηση: «Μπορεί να έχουμε πολυφωνία, αλλά το κόμμα μας ουδέποτε έκλεψε τον ελληνικό λαό. Η χώρα καταστρέφεται από την ηθική κρίση των κομμάτων που χρωστούν μισό δισ. ευρώ».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού επαίνεσε τα επιτεύγματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε για ένα δεύτερο κύκλο του κόμματος, κατηγορώντας την κυβέρνηση της ΝΔ πως φτωχοποιεί τους πιο αδύναμους, διαλύει το ΕΣΥ και το ίδιο κάνει τώρα με τα δημόσια πανεπιστήμια όπου αντί να επενδύσει σε αυτά ανοίγει το δρόμο για ιδιωτικά πανεπιστήμια- franchise: «Πρόκειται για κοροϊδία και περιστρεφόμενη πόρτα διαπλοκής. Θέλουμε ανάπτυξη κι ελεύθερες αγορές, αλλά με κοινωνικό κράτος και δικαιοσύνη. Αντιθέτως, η κυβέρνηση ιδιωτικοποιεί και τον πολιτισμό».

Ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε και στους αγρότες, τους οποίους συνάντησε χθες στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, αλλά και σήμερα στο μπλόκο του Αλμυρού όπου ανέβηκε ξανά σε τρακτέρ, για τους οποίους είπε πως βρίσκονται στα πρόθυρα της εξαθλίωσης την ίδια ώρα που οι καταναλωτές πληρώνουν την ακρίβεια των μεσαζόντων και τον οικογενειοκρατικό καπιταλισμό που συνδυάζεται με προπαγάνδα.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περπάτησε ιδιωτικά στην παραλία του Βόλου όπου και γευμάτισε.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button