Πολιτική

Μεγάλο ενδιαφέρον των βουλευτών να μιλήσουν στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα – Πολλοί διαφωνούντες

Με την τελική διαμόρφωση του καταλόγου των εγγεγραμμένων στον κατάλογο των ομιλητών, άρχισε να ξεκαθαρίζει το «τοπίο» της διήμερης συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής στο νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Ο αριθμός των 95 εγγεγραμμένων βουλευτών, δείχνει το αυξημένο ενδιαφέρον τους να τοποθετηθούν, ωστόσο τα βλέμματα στρέφονται στους βουλευτές από την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας που δηλώνουν ότι θα πάρουν τον λόγο στην Ολομέλεια και φθάνουν τους 28. Με μια προσεκτική ανάγνωση των ονομάτων, διαπιστώνεται ότι τουλάχιστον 10 από τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, έχουν καταγραφεί ως διαφωνούντες, οι οποίοι είτε θα απέχουν είτε ότι θα καταψηφίσουν το νομοσχέδιο κατά την ονομαστική ψηφοφορία.

Πρώτος μάλιστα από τους διαφωνούντες που θα ανοίξει τον κύκλο των τοποθετήσεων των βουλευτών, είναι ο Θάνος Πλεύρης, η ομιλία του οποίου αναμένεται με ενδιαφέρον το οποίο πλέον έχει να κάνει όχι με την ήδη εκπεφρασμένη αρνητική στάση που θα τηρήσει, αλλά με το ύφος και τον τόνο που θα απευθυνθεί προς το Σώμα. Κατά τα λοιπά, το ενδιαφέρον κορυφώνεται στην αυριανή μέρα οπότε θα μιλήσει και ο Αντώνης Σαμαράς.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button