Πολιτική

«Κίνηση ματ» η συνάντηση Μητσοτάκη – Ιερώνυμου σχολιάζει η ΝΔ – Οι επόμενες κινήσεις

 Οι δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου για τον Κυριάκο Βελόπουλο, πως η Εκκλησία δεν πρόκειται να πράξει αυτά που της υποδεικνύει, αξιολογούνται ως μέγιστης σημασίας ενόψει της εκλογικής μάχης από τη ΝΔ, οπλίζουν τη φαρέτρα των στελεχών που θα οργώσουν την περιφέρεια με επιχειρήματα κατά δεξιών κομμάτων και κομματιδίων τα οποία καπηλεύονται την θρησκεία και χαλάει τα σχέδια σε όσους οργάνωναν προκλητικές κινήσεις στις εκκλησίες την Μεγάλη Εβδομάδα σχολιάζουν γαλάζια στελέχη στο CNN Greece .

Ο Πρωθυπουργός σε απευθείας συνεννόηση με τον Αρχιεπίσκοπο κανόνισε την κοινή τους επίσκεψη στο Δήλεσι Βοιωτίας, έλιωσε τον πάγο 2,5 μηνών και οδήγησε σε αυτό που στην κυβέρνηση αποκαλούν «κίνηση ματ», μία άνευ προηγουμένου ευθεία καταδίκη των «χριστιανέμπορων» όπως έλεγαν στελέχη της ΝΔ στο CNN Greece.

Η δήλωση Ιερώνυμου πως δεν υπάρχει «χριστιανόμετρο» για την παρουσία πολιτικών στις Εκκλησίες τελειώνει το «καραγκιοζιλίκι» της Ελληνικής Λύσης σχολιάζουν με αιχμηρό τρόπο από τη Νέα Δημοκρατία και υπογραμμίζουν πως δεν γίνεται κάποιος ο οποίος υποδύεται τον Χριστιανό να προτρέπει σε πράξεις βίας.

40 ημέρες πριν από τις εκλογές, στην Πειραιώς, έχουν ανοίξει τους χάρτες και οργανώνουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της εκστρατείας στη Βόρεια Ελλάδα με στόχο να αποδυναμώσουν ακόμη περισσότερο την Ελληνική Λύση η οποία το τελευταίο διάστημα προκαλούσε «πονοκέφαλο» στην Κυβέρνηση, καθώς καταγράφονταν διαρροές στη Βόρεια Ελλάδα.

Στόχος να στηθεί ένα ανάχωμα σε αυτούς που με τον πιο πρόστυχο τρόπο καπηλεύονται την Χριστιανική πίστη δήλωσε ο Πρωθυπουργός ο οποίος έκανε λόγο από τη Δροσιά για ανεπίτρεπτες δηλώσεις που διχάζουν τους Έλληνες.

«Μπορεί να διαφωνούμε αλλά ούτε θα βριζόμαστε, ούτε θα πλακώνουμε τους αντιπάλους μας στα μπουνίδια» πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός σχολιάζοντας τα τελευταία γεγονότα εντός του Κοινοβουλίου.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι ομάδες κρούσης της ΝΔ να επισκέπτονται την Περιφέρεια. Τις «ειδικές αποστολές» εγκαινίασε ο Υπ. Άμυνας Νίκος Δένδιας ο οποίος έχει αναλάβει την δύσκολη Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας. Ο κ.Δένδιας είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και κομματικά στελέχη.

Αυτό δεν σημαίνει πως η Κυβέρνηση χάνει από το στόχαστρο της τον μεγάλο της εχθρό που δεν είναι άλλος από την ακρίβεια και την καθημερινότητα καθώς από εκεί θα κριθεί το αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα το πρωί ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στην πέτρινη αποθήκη του ΟΛΠ στον Πειραιά.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν περισσότερες από 70 επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό για 1.000 θέσεις εργασίας σε επαγγέλματα της θάλασσας, στους κλάδους της ναυτιλίας, ακτοπλοΐας, ναυπηγείων, θαλάσσιου τουρισμού και του yachting.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button