Πολιτική

Περιοδεία Κασσελάκη στα νησιά του Αιγαίου: «Δεν υπάρχουν για μας ξεχασμένοι Έλληνες»

Ο κ. Κασσελάκης όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, η περιοδεία θα διαρκέσει δέκα ημέρες και κατά τη διάρκειά της θα επισκεφτεί 29 νησιά.

«Θα επισκεφτώ 29 νησιά, σε μία περιοδεία που δεν έχει κάνει ποτέ κανένας πολιτικός. Θέλω να μεταφέρω το μήνυμά μας από την Κύθνο μέχρι τη Ρω και από τους Αρκιούς μέχρι τη Σκύρο: Δεν υπάρχουν για μας ξεχασμένοι, παραγκωνισμένοι Έλληνες», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά το post του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ξεκινήσαμε με τον ναύαρχο Αποστολάκη και την ομάδα μας. Ήταν να φύγουμε στις 10πμ. Περιμέναμε να πέσουν οι άνεμοι. Αποπλεύσαμε στη 1μμ. Μπροστά μας όλο το Αιγαίο. Για 10 ολόκληρες μέρες. Πάνω από 1000 ναυτικά μίλια. Θα επισκεφτώ 29 νησιά, σε μία περιοδεία που δεν έχει κάνει ποτέ κανένας πολιτικός. Θέλω να μεταφέρω το μήνυμά μας από την Κύθνο μέχρι τη Ρω και από τους Αρκιούς μέχρι τη Σκύρο: Δεν υπάρχουν για μας ξεχασμένοι, παραγκωνισμένοι Έλληνες. Θέλω να μεταφέρω το πρόγραμμά μας για την ακρίβεια, την ασφάλεια, τη φορολογία, την αναμόρφωση του Κράτους στους νησιώτες μας, που ζουν στο πιο κομβικό σημείο της πατρίδας μας. Και να καταγράψω αυτοπροσώπως, νησί προς νησί, τα προβλήματα των κατοίκων. Το είπα και χθες: Όλες μου οι αντοχές – όλες μας οι δυνάμεις στην υπηρεσία των συμπολιτών μας από άκρη σε άκρη της Ελλάδας. Για μια καλύτερη ζωή».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button