Ελλάδα

Καλλιάνος: Τι απαντά ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής για το φακελάκι – Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη

Αρνείται την κατηγορία ότι πήρε φακελάκι ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής που παρακολουθούσε τον πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου, όπως κατήγγειλε η οικογένειά του. Κάνει λόγο για «εξωφρενικό ψεύδος», ενώ προαναγγέλει προσφυγή στη Δικαιοσύνη.   

Μέσω ανακοίνωσης των δικηγόρων του, Μιχάλη Δημητρακόπουλου και Γιάννη Παπαριστείδη ο καθηγητής δηλώνει: «Είναι εξωφρενικό ψεύδος να τεχνουργείται, ότι δήθεν δέχθηκε δώρο από την μητέρα συναδέλφου του ιατρού και βουλευτού. Πέραν της αναλήθειας, ένας κοινοβουλευτικός οφείλει να αποτρέπει να γίνονται τέτοιες προσφορές σε δημόσιους λειτουργούς», τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση των δικηγόρων του, Μιχάλη Δημητρακόπουλου και Γιάννη Παπαριστείδη έχει ως εξής:

«Ο εντολέας μας, σεβόμενος το πένθος της οικογένειας του Δημήτριου Καλλιάνου δεν απάντησε στις επαναλαμβανόμενες συκοφαντικές επιθέσεις των μελών αυτής. Περιμένει–καρτερικά-την διενέργεια της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης του Νοσοκομείου, κατά την διάρκεια της οποίας θα αξιολογηθούν επιστημονικά τα προβλήματα υγείας του αποθανόντος καθώς και οι ιατρικές πράξεις, που έλαβαν χώρα, με ακρίβεια λεπτού, καθ’ όλη την διάρκεια της νοσηλείας του.

Η σημερινή όμως όψιμη -ακραία -συκοφαντική επίθεση της οικογένειας Καλλιάνου σε βάρος ενός Καθηγητή Πανεπιστημίου, με διαχρονικό διεθνές επιστημονικό αποτύπωμα, που πλήττει την ηθική του υπόσταση και επιχειρεί την κοινωνική του εξόντωση, υποχρεώνει τον εντολέα μας να απαντήσει: ουδέποτε αποδέχτηκε προσφορά 500 ευρώ από την σύζυγο του θανόντος.

Είναι εξωφρενικό ψεύδος να τεχνουργείται, ότι δήθεν δέχθηκε δώρο από την μητέρα συναδέλφου του ιατρού και βουλευτού. Πέραν της αναλήθειας, ένας κοινοβουλευτικός οφείλει να αποτρέπει να γίνονται τέτοιες προσφορές σε δημόσιους λειτουργούς.

Ο εντολέας μας άμεσα θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη, γιατί είναι η μόνη θεσμική οδός για να αποτραπεί η ειδεχθής απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα σε βάρος του».

Μητέρα Καλλιάνου: «Πήρε φακελάκι ο γιατρός»

Την Παρασκευή (26/4) μιλώντας για τους γιατρούς αλλά και για τις συνθήκες νοσηλείας του στο «Αττικόν» νοσοκομείο η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου αποκάλυψε πως είχε δώσει χρηματικό ποσό στο γιατρό.

«Το πολύ άσχημο ήταν ότι του έκαναν την εγχείρηση στο κρεβάτι και δίπλα ήταν άρρωστος. Μπήκε ο γιατρός μέσα και μου λέει θα του κάνω τώρα την εγχείρηση και του είπα “άρα θα φύγετε”, μου απάντησε “όχι εδώ”. Μετά από 20 λεπτά μου είπαν μπείτε μέσα, είναι καλά. Ήταν το πόδι του μέσα στο αίμα, δεν υπήρχαν σεντόνια. Βίωσα πολύ άσχημες καταστάσεις» ανέφερε η μητέρα του Γιάννη Καλλιάνου, μιλώντας στον Alpha.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button