Οικονομία

Πάμε Στοίχημα Tipsters: Tips από τους καλύτερους, hot προβλέψεις και δώρα μέσα από το OPAP Store App

Το Πάμε Στοίχημα καλωσορίζει τους Tipsters, την κορυφαία ψηφιακή κοινότητα παικτών στην Ελλάδα, μέσω του OPAP Store App. Οι χρήστες της εφαρμογής δημιουργούν το δικό τους προφίλ και αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους σε ένα μοντέρνο, ψηφιακό περιβάλλον, όπου μοιράζονται τις στοιχηματικές προβλέψεις τους για τα αθλητικά γεγονότα.

«Οι Tipsters αποτελούν τη νέα στοιχηματική κοινότητα παικτών από το Πάμε Στοίχημα, μέσω του ΟPAP Store App. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες της εφαρμογής συμμετέχουν εντελώς δωρεάν, βλέπουν τις στοιχηματικές προτάσεις άλλων tipsters, ενημερώνονται για την αθλητική δραστηριότητα και ακολουθούν τα αγαπημένα τους καταστήματα, ώστε να συναγωνίζονται μεταξύ τους και εντός καταστήματος. Ήδη περισσότεροι από 50.000 παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν εγγραφεί στην κοινότητα των Tipsters», αναφέρει ο Σπύρος Μαρτζούκος, υπεύθυνος σε κατάστημα ΟΠΑΠ της Καισαριανής, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 164.

Σπύρος Μαρτζούκος, υπεύθυνος σε κατάστημα ΟΠΑΠ της Καισαριανής

Οι πίνακες κατάταξης

Όσοι συμμετέχουν στην κοινότητα των Tipsters, μπορούν να ακολουθούν τους αγαπημένους τους παίκτες, να παίρνουν tips από τους κορυφαίους Tipsters ή και να αντιγράψουν τα δελτία τους.

Ο κ. Μαρτζούκος εξηγεί: «Παίζοντας μέσα από το ΟPAP Store App ή σκανάροντας εντός 30 λεπτών το δελτίο μετά την τοποθέτησή του, ανεβαίνει στην κοινότητα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην έχει ολοκληρωθεί η διευθέτησή των δελτίων που σκανάρονται.

Ανάλογα με την επίδοση τους, οι παίκτες συγκεντρώνουν πόντους και ανεβαίνουν στους πίνακες κατάταξης. Οι 10 πρώτοι της πανελλαδικής μηνιαίας κατάταξης κερδίζουν πλούσια δώρα».

Σπύρος Μαρτζούκος, υπεύθυνος σε κατάστημα ΟΠΑΠ της Καισαριανής

Σχετικά με τους πίνακες κατάταξης, ο κ. Μαρτζούκος υπογραμμίζει: «Ο συνολικός πίνακας κατάταξης, αφορά τους συνολικούς πόντους που έχει συγκεντρώσει ο παίκτης από την στιγμή της εγγραφής του.

Ο μηνιαίος πίνακας κατάταξης, αφορά τους πόντους που έχει συγκεντρώσει σε ορισμένο χρονικό διάστημα ενός μήνα. Ο πίνακας κατάταξης καταστήματος ΟΠΑΠ, αφορά την κατάταξη του παίκτη ανάμεσα στους άλλους Tipsters που βρίσκονται σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα ΟΠΑΠ».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button