Ελλάδα

Πειραιάς: Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων – Βρέθηκαν μαχαίρια

Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων με τα μαχαίρια να βγαίνουν, χωρίς ευτυχώς να χρησιμοποιηθούν, αλλά και τέσσερις συλλήψεις εκτυλίχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου σε κεντρικότατο σημείο στο λιμάνι το Πειραιά.

Το νέο επεισόδιο συμπλοκής ανηλίκων για ασήμαντη αφορμή έγινε σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Πειραιά, στην Ακτή Μουτσοπούλου, σε ώρα που υπήρχε πάρα πολύς κόσμος, το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, γύρω στις οκτώ το βράδυ, μία ομάδα περίπου 30 ατόμων, κατά βάση ανήλικοι, αρχικά λογομάχησε με μία παρέα επίσης ανήλικων παιδιών ηλικίας 14 έως 17 ετών.

Πολύ γρήγορα ήρθαν στα χέρια και μάλιστα ένας από τους επιτιθέμενους φέρεται να απείλησε ανήλικο με μαχαίρι τύπου ματσέτα.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα στο σημείο έφτασε η αστυνομία, με τους άνδρες της ΟΠΚΕ να προχωρούν σε τέσσερις αρχικά προσαγωγές. Εντόπισαν σε απόσταση περίπου 40 μέτρων από το σημείο της συμπλοκής, το μαχαίρι τύπου ματσέτα.

Ένας από τους προσαχθέντες είχε πάνω του ένα μαχαίρι τύπου πεταλούδα, το οποίο πέταξε και επιχείρησε να διαφύγει τη σύλληψη. Αντιστάθηκε σθεναρά, αλλά τελικά οδηγήθηκε και αυτός στο Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου.

Έγιναν τέσσερις συλλήψεις ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς των ανηλίκων για παραμέληση εποπτείας και συνεχίζονται οι έρευνες και για τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους.

Τα παιδιά τα οποία δέχτηκαν την επίθεση ευτυχώς τραυματίστηκαν ελαφρά. Δεν χρειάστηκε κανένας να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button