Πολιτική

Με δικαιοσύνη και υγεία θα πορευτεί ο Κασσελάκης – Γιατί αναβάθμισε τον Πέτρο Παππά

Με τη διαλεύκανση του εγκλήματος των Τεμπών θα πορευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ– Προοδευτική Συμμαχία και τις επόμενες ημέρες, όπως πληροφορείται το CNN Greece, αλλά και γενικότερα με ζητήματα που σχετίζονται με τη δικαιοσύνη.

Σε αυτό το πλαίσιο θα αναληφθούν και κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες, αλλά κυρίως στην κοινωνία.

Στην Κουμουνδούρου, επίσης, εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τη διαδικτυακή επιτυχία που είχε η αφίσα που ανάρτησε ο Στέφανος Κασσελάκης με το «δίδυμο» πρόσωπο Κυριάκου Μητσοτάκη και Κώστα Καραμανλή και τη φράση «Η συγκάλυψη έχει πρόσωπο».

Τι σημαίνει η αναβάθμιση Πέτρου Παππά

Την ίδια ώρα, η τοποθέτηση του Πέτρου Παππά ως αναπληρωτή τομεάρχη Υγείας, η οποία συνιστά αναβάθμισή του από την προηγούμενη του τομεάρχη Μακεδονίας- Θράκης, σχετίζεται με την έμφαση που επιθυμεί προσωπικώς να δώσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτόν τον τομέα το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.

Ο βουλευτής Κιλκίς, άλλωστε, χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι γιατρός ο ίδιος κι έχει εμπειρία στο ΕΣΥ κι από διευθυντική θέση.

Ο κ. Κασσελάκης επιθυμεί να πραγματοποιηθεί μια κεντρική εκδήλωση για την υγεία στο πρότυπο αυτών που πραγματοποιήθηκαν για την οικονομία και την Ευρώπη.

Για να συμβεί, ωστόσο, αυτό απαιτείται κι ένα κείμενο θέσεων το οποίο στην αξιωματική αντιπολίτευση παραδέχονται ότι δεν έχουν επεξεργαστεί στο βάθος του.

«Ο διπλασιασμός των αποδοχών γιατρών και νοσηλευτών ή η αναβάθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας δεν αρκούν ως εξαγγελίες αν δεν ανακοινώσεις πώς θα τα χρηματοδοτήσεις και τι παρεμβάσεις θα κάνεις», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, πάντως, θα πραγματοποιηθεί εξόρμηση βουλευτών και στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας.

Το πρόγραμμα του Στέφανου Κασσελάκη

Σε σχέση, εξάλλου, με το πρόγραμμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αύριο θα παραχωρήσει τηλεοπτική συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ και στην Σία Κοσιώνη, ενώ το απόγευμα της Παρασκευής αναμένεται να μιλήσει στην εκδήλωση «Future of Retail» που διοργανώνει η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) στην Τεχνόπολη.

Την επομένη, όπως είναι το πιθανότερο αυτή τη στιγμή, θα αναχωρήσει για περιοδεία ολίγων ημερών στην Κρήτη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button