Πολιτική

Κασσελάκης: Η προπαγάνδα Μητσοτάκη δεν επιτρέπει να μάθετε για την καταδίκη από Ευρωβουλή

«Συνέβη κάτι συνταρακτικό χθες Τετάρτη. Το μάθατε;», αναρωτιέται ρητορικά ο Στέφανος Κασσελάκης σε βίντεο που ανάρτησε στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή την καταδίκη της χώρας μας από την Ευρωβουλή.

«Πώς να το μάθετε, όταν αυτό που θέλουν να μαθαίνετε για τον πρωθυπουργό είναι ο τρόπος με τον οποίο οι επικοινωνιολόγοι του τον βάζουν να αυτοσαρκάζεται στο tiktok για να πείτε ”cool”, ”τα σπας” και να ξεχάσετε τι γίνεται στη χώρα;», επισημαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

«Χθες, η πατρίδα μας καταδικάστηκε με ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την κατάσταση στο κράτος δικαίου, τη χειραγώγηση της δικαιοσύνης, του τύπου, των θεσμών. Ως κύρωση, κινδυνεύουμε να χάσουμε ευρωπαϊκά κονδύλια.

Είναι η πρώτη φορά που οι ευρωπαϊκοί θεσμοί καταδικάζουν τη χώρα μας μετά τη χούντα. Δηλαδή εδώ και μισό αιώνα. Δεν το μάθατε, γιατί η προπαγάνδα Μητσοτάκη δεν επιτρέπει να το μάθετε. Άλλωστε, αν το επέτρεπε, δεν θα φτάναμε να είμαστε το κακό παράδειγμα της Ευρώπης», συμπληρώνει ο κ. Κασσελάκης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button