Πολιτική

Μητσοτάκης: Ταξίδι στη Σερβία σε επιχειρηματικό φόρουμ – Συνάντηση με Βούτσιτς

Ταξίδι – αστραπή στη Σερβία θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τη Δευτέρα, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Εξωτερικών Κώστα Φραγκογιάννη και μία ομάδα επιχειρηματιών του κατασκευαστικού κλάδου και τραπεζικών στελεχών.

Η ολιγόωρη επίσκεψη θα έχει πολύ συγκεκριμένο αντικείμενο, καθώς ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει μαζί με τον πρόεδρο της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς σε επιχειρηματικό φόρουμ στο Βελιγράδι.

Αμέσως μετά την επιστροφή του ο κ. Μητσοτάκης, θα έχει την Τρίτη, το κρίσιμο «ραντεβού» με τους αγρότες.

Σε ανάρτησή του μάλιστα έστειλε νέο μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυση των αγροτών, τονίζοντας πως «θα ξύσουμε τον πάτο του βαρελιού για να μειώσουμε τους παράγοντες κόστους της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής».

Ξεκαθάρισε, όμως, για μια ακόμη φορά, ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με ανοιχτούς δρόμους.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρωθυπουργός σημείωσε πως «η κυβέρνηση είναι πάντα στη διάθεση κάθε επαγγελματικής ομάδας, να ακούσει συντεταγμένα τα προβλήματα και τις αγωνίες τους, αναζητώντας εφικτές λύσεις σε όσα τους απασχολούν».

«Έτσι και με τους αγρότες. Την Τρίτη το μεσημέρι θα συναντηθώ με τους εκπροσώπους τους και βεβαίως με την προϋπόθεση ότι οι δρόμοι θα είναι ανοιχτοί» πρόσθεσε.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button