Κόσμος

Το παλάτι έβαλε στον «πάγο» τον Χάρι – Απέρριψε πρόταση του να εργαστεί για τη βασιλική οικογένεια

Στο κενό έπεσε η  πρόταση του πρίγκιπα Χάρι ότι θα μπορούσε να επιστρέψει σε έναν προσωρινό ρόλο εργασίας για τη βασιλική οικογένεια κατά τη διάρκεια της ασθένειας του πατέρα του βασιλιά Καρόλου καθώς το παλάτι έσπευσε να την απορρίψει. 

Δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής για τον δούκα του Σάσεξ μετά από μια σειρά αναφερόμενων διαπληκτισμών με τον αδελφό του Ουίλιαμ, τον πρίγκιπα της Ουαλίας και τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο, σύμφωνα με την Sunday Telegraph.

Πηγές του παλατιού τόνισαν ότι η ασθένεια του βασιλιά δεν θα αλλάξει τους όρους της συμφωνίας κορυφής του Σάντριγχαμ, στην οποία διαπραγματεύτηκαν λεπτομερώς την έξοδο του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ από την βασιλική οικογένεια.

Τι απαντά βασιλική πηγή

Βασιλική πηγή δήλωσε στους Times ότι ο 75χρονος Κάρολος, επιθυμεί να συμφιλιωθεί και να δει περισσότερο το γιο του, προσθέτοντας: «Σε όλα τα πρακτικά επίπεδα είναι απόλυτα λογικό για την οικογένεια να έρθει μαζί για να υποστηρίξει τον βασιλιά όσο είναι άρρωστος.

Πολλά έχουν ειπωθεί και από τις δύο πλευρές τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτό δεν μείωσε ποτέ τον θεμελιώδη δεσμό αίματος και υπάρχουν τώρα πραγματιστικές πτυχές που πρέπει να εξεταστούν, με την ευημερία του βασιλιά και της Κέιτ να είναι πρωταρχικής σημασίας σε αυτό».

Ο Χάρι πέταξε πάνω από 8.000 χιλιόμετρα για να δει τον Κάρολο στο Λονδίνο για μια 30λεπτη συνάντηση μια μέρα μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης της διάγνωσης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button