Αθλητικά

Αταμάν: Ο Παναθηναϊκός ήταν μια γροθιά με τη Μακάμπι – Πάμε στο Final Four να πάρουμε τον τίτλο

Ένας Εργκίν Αταμάν διαφορετικό από κάθε άλλη φορά εμφανίστηκε μετά το τέλος του 5ου αγώνα στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός υπέταξε τη Μακάμπι και πήρε την πρόκριση για το Final Four του Βερολίνου. Στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί των Ισραηλινών, ο Τούρκος κόουτς έδειξε τις γροθιές του, ευχαρίστησε όσους υποστήριξαν τον Παναθηναϊκό και υποσχέθηκε η ομάδα να πάει σαν μία γροθιά για να πάρει τον τίτλο της Euroleague! 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στις πρώτες του δηλώσεις: Συγχαρητήρια στη Μακάμπι, σεβασμός, έπαιξε πολύ σκληρά σε αυτή τη σειρά. Είχαμε μία φοβερή χρονιά, αξίζαμε αυτή την πρόκριση.

Ήμασταν δεύτεροι στην κανονική περίοδο, χάσαμε το πρώτο ματς, όχι όμως και την αυτοπεποίθησή μας.

Θέλω να δείξω αυτές τις γροθιές σε όλο τον κόσμο, στον κόσμο που μας υποστήριξε, στους Τούρκους, σε όλη την Ευρώπη, και να τους υποσχεθώ ότι τώρα θα είμαστε υποψήφιοι για να πάμε να πάρουμε τον τίτλο της EuroLeague στο Βερολίνο».

Σλούκας: Εσύ, εσύ, εσύ!

Ο Κώστας Σλούκας πανηγύρισε έξαλλα την πρόκριση του Παναθηναϊκού AKTOR στο Final Four του Βερολίνου… αν και κουτσαίνοντας.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια των δηλώσεων του Εργκίν Αταμάν στην μεικτή ζώνη, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού στάθηκε απέναντί του και του φώναξε στα αγγλικά «εσύ, εσύ, εσύ».

«Διετής ανανέωση με τον Παναθηναϊκό ο Ναν»

Την ίδια ώρα, ο έγκυρος Ισπανός ρεπόρτερμ Τσέμα Ντε Λούκας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, έριξε… βόμβα γράφοντας πως ο Κέντρικ Ναν έχει βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, το οποίο θα τον διατηρήσει στο «τριφύλλι» και για τις δύο επόμενες σεζόν.

Στο νέο συμβόλαιο που φέρεται να έχει υπογράψει ο Αμερικανός γκαρντ, υπάρχει buy-out για το NBA γι’ αυτό το καλοκαίρι, χωρίς να διευκρινίζεται το ύψος του.

Εφόσον η εν λόγω είδηση επιβεβαιωθεί, θα αποτελέσει το… κερασάκι στην τούρτα μετά την τεράστια πρόκριση στο final-4 του Βερολίνου, με τον Κέντρικ Ναν να αποτελεί έναν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες του «εξάστερου» τη φετινή σεζόν.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button