Πολιτική

Κασσελάκης από Αργολίδα: «Να αναγεννήσουμε την περιφέρεια» – Η βόλτα με δώρο τη… Σελήνη

Στην Αργολίδα βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης την Κυριακή, όπου επισκέφθηκε την «2η Γιορτή Μανταρινιού» και μάλιστα κάτοικος της περιοχής του χάρισε ένα άλογο. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δέχτηκε ως δώρο ένα άλογο δύο ετών που φέρει το όνομα «Σελήνη» και αφού το καβάλησε ξεκίνησε τις βόλτες.

«Σήμερα βρέθηκα στο Δρέπανο Αργολίδας για την ετήσια γιορτή μανταρινιού. Κόντρα στα προβλήματα που δημιουργούν οι πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης στον αγροτικό τομέα, οι άνθρωποι εδώ συνεχίζουν να μοχθούν και να ελπίζουν σε καλύτερες μέρες» έγραψε στη σχετική ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ συνομίλησε με αγρότες παραγωγούς και άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καλλιέργεια του μανταρινιού και των πορτοκαλιών, όπως μετέδωσε το argolikeseidhseis.gr.

«Εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ θα είμαστε δίπλα τους, στήριγμά τους. Αλλάζουμε, διευρυνόμαστε. Και θα εργαστούμε για να μπορέσει η περιφέρεια να αναγεννηθεί. Στο τέλος της γιορτής με περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη. Μια βόλτα με τη…Σελήνη!» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο κ. Κασσελάκης, που έδειχνε ενθουσιασμένος από το δώρο που έλαβε.

Μάλιστα, πολλοί ήταν οι πολίτες που θέλησαν να φωτογραφηθούν με τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και τον Τάιλερ Μακμπέθ που τον συνόδευε.

https://www.instagram.com/p/C4DfUgwIXDk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Την ημερίδα διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρεπάνου σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Επιμελητήριο Αργολίδας και την Τοπική Κοινότητα Δρεπάνου.

Η γιορτή του Μανταρινιού είναι μία γιορτή τοπικών γεύσεων με βασικό σκοπό την προβολή και τη διάδοση των προϊόντων και τη διατήρηση της παράδοσης της περιοχής, ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτιστικού πλούτου του τόπου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button