Πολιτική

Κασσελάκης από Λάρισα: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο ανεξάρτητο και λαϊκό κυβερνητικό κόμμα στη χώρα

«Ο Δημήτρης Κουρέτας είναι το πρώτο βήμα για τη μεγάλη προοδευτική παράταξη», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης στην εναρκτήρια ομιλία του στο αναπτυξιακό – περιφερειακό συνέδριο της Θεσσαλίας, στη Λάρισα, το μεσημέρι του Σαββάτου, κρατώντας ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των Τεμπών και των πλημμυρών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε ότι το δυστύχημα των Τεμπών ήταν η αιτία που αποδέχθηκε να είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές.

«Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αξίζουν καλύτερα. Δεν είναι δυνατό να ξεχνάμε τις 57 ψυχές που χάθηκαν στα Τέμπη, αλλά και τα θύματα των πλημμυρών λόγω των αντιπλημμυρικών έργων που δεν έγιναν» σημείωσε, αναφέροντας το παράδειγμα ενός πλημμυροπαθούς 104 χρόνων.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο ανεξάρτητο και λαϊκό κυβερνητικό κόμμα στη χώρα μας το οποίο λογοδοτεί μόνο στην κοινωνία. Επιχειρούν να δολοφονήσουν το χαρακτήρα μου, αλλά είναι καιρός να σηκώσουμε όλοι μας ανάστημα».

Ο κ. Κασσελάκης μίλησε, επίσης, για ένα εναλλακτικό πρόγραμμα διακυβέρνησης, με ιδέες που βγαίνουν από την κοινωνία.

Ως προς τους αγρότες, υπογράμμισε πως βιώνουν μια τεράστια αδικία κι ανασφάλεια.

«Είναι απολύτως δίκαιες και κοστολογημένες οι προτάσεις μας και για τους αγρότες», πρόσθεσε.

Σε σχέση με την Παιδεία, στηλίτευσε τα «franchise» πανεπιστήμια του νομοσχεδίου Πιερρακάκη όταν θα μπορούσαν να στηριχθούν τα δημόσια και περιφερειακά πανεπιστήμια: «Πόση προπαγάνδα χρειάζεται κάποιος για να μπορεί να κυβερνήσει ενάντια στην κοινή λογική; Ό,τι κάνουν τώρα στα πανεπιστήμια το έχουν ήδη κάνει στην υγεία».

Νωρίτερα ο κ. Κασσελάκης είχε συνάντηση με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα, τον δήμαρχο Λάρισας, Θανάση Μαμάκο, κι άλλους δημάρχους του νομού Λάρισας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button