Ελλάδα

Μάνδρα: Το μαφιόζικο χτύπημα και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος – Πού αναζητούν οι Αρχές τον εκτελεστή

Οι εκτελεστές ήταν τόσο σίγουροι ότι δεν θα έμενε κανένα στοιχείο πίσω τους, που δεν δίστασαν να πετάξουν το καλάσνικοφ που χρησιμοποίησαν μέσα στο αυτοκίνητο, στο οποίο βρέθηκε και το θύμα, και αμέσως μετά να βάλουν φωτιά.

Μόνο η κάνη του πολεμικού τυφεκίου μπορούσε να ξεχωρίσει, ενώ όλο το υπόλοιπο όχημα μετατράπηκε σε ένα μεταλλικό κουφάρι.

Μάλιστα, κανείς δεν αποκλείει για λόγους παραδειγματισμού και για άλλα άτομα με τα οποία μπορεί να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς, οι δράστες να επέλεξαν να αφήσουν μέσα στο όχημα το όπλο της εκτέλεσης, καθώς έτσι στέλνουν και μήνυμα, σε επόμενους στόχους.

Οι αστυνομικοί αναζητούν στο παρελθόν του επιχειρηματία και κυρίως στις συναναστροφές του με αλλοδαπούς το κίνητρο της δολοφονίας, ενώ θα ξεψαχνίσουν τις σχέσεις του με Αλβανούς και έχουν ξεκινήσει να ετευνούν εάν κάποιοι από αυτούς είχαν εμπλοκή στη γειτονική χώρα με κυκλώματα και με ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Κάμερες στην περιοχή δεν υπάρχουν και οι αστυνομικοί δεν ελπίζουν από το υλικό αυτό να πάρουν νέα «τροφή» για την έρευνά τους. Την υπόθεση θα την «ξεκλειδώσουν» με τις καταθέσεις από τον περίγυρό του θύματος, αλλά κυρίως από την ανάλυση που θα ζητήσουν την Πέμπτη (8/2) από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για να αντλήσουν στοιχεία για τις επαφές και τις συνομιλίες του.

Σοβαρή ποινική εμπλοκή με τις ελληνικές Αρχές, ο 59χρονος δεν είχε ποτέ, παρά το γεγονός ότι οι συναναστροφές του και κάποιες φορές ο επιχειρηματικός του κύκλος προβλημάτιζαν.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button