Πολιτική

Κασσελάκης από την Πολιτική Γραμματεία: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει»

Με ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του κόμματος άρχισε το από γευμα της Τρίτης παρουσία και του Στέφανου Κασσελάκη αυτή τη φορά η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και θα το δείτε σύντομα», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, εισερχόμενος στα γραφεία της πλατείας Κουμουνδούρου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν δείχνει διάθεση υπαναχώρησης γύρω από το θέμα του ερωτηματολογίου το οποίο άναψε φωτιές.

Και με ανάρτησή του, άλλωστε, το μεσημέρι με αφορμή τα κλιματιστικά στην Καλλιθέα (“όταν επιμένεις, πετυχαίνεις”) έδειξε πως πολύ δύσκολα θα κάνει πίσω.

Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις μας λένε πως οι κινήσεις Κασσελάκη ήταν «προληπτικά πλήγματα», αφού γνωρίζει ότι στο εσωτερικό του κόμματος έχει ανοίξει συζήτηση για το τι θα γίνει αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τρίτος στις ευρωεκλογές, ανοίγοντας πιθανώς και θέμα ηγεσίας.

Άγνωστο παραμένει τι θα πράξουν άμεσα και τα μπλοκ Παππά- Γεροβασίλη- Τεμπονέρα- Ραγκούση που συνασπίστηκαν απέναντι στον κ. Κασσελάκη, αφήνοντας κι εκείνοι ανοιχτό το ενδεχόμενο άμεσων κινήσεων όπως μια πρόταση μομφής σε βάρος του είτε από την Κ.Ε. αν συγκληθεί αύριο είτε στο συνέδριο είτε αν αυτό αναβληθεί σε μια επόμενη συνεδρίαση της Κ.Ε.

Νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε κατευθείαν στην πλατεία Συντάγματος και στο αγροτικό συλλαλητήριο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button