Οικονομία

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ολοκληρώθηκε η πληρωμή επιδότησης για όλους τους δικαιούχους – Στα 762 εκατ. ευρώ το ποσό

Διαθέσιμα στους λογαριασμούς των 798.266 δικαιούχων αγροτών είναι η επιδότηση του ΟΠΕΚΕΠΕ, συνολικού ύψους 762 εκατομμυρίων ευρώ.

Η πληρωμή της επιδότησης ολοκληρώθηκε και οι δικαιούχοι αγρότες μπορούν να κάνουν ανάληψη των ποσών που τους αναλογούν μέσω των ΑΤΜ των καταστημάτων της τράπεζας.

Πρόκειται για επιδότηση που αφορά τις συνδεδεμένες ενισχύσεις, τα οικολογικά σχήματα, τα υπόλοιπα της βασικής ενίσχυσης, τις ενισχύσεις για τους νέους αγρότες και την αναδιανεμητική ενίσχυση του 2023.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της Τράπεζας «το διήμερο 29-30 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε η πληρωμή επιδοτήσεων συνολικού ύψους 762 εκατ. ευρώ προς τους 798.266 δικαιούχους αγρότες πελάτες της.

Πρόκειται για τις συνδεδεμένες ενισχύσεις, τα οικολογικά σχήματα, τη βασική ενίσχυση, τους νεοεισερχόμενους αγρότες, καθώς και την αναδιανεμητική ενίσχυση 2023.

Τα σχετικά ποσά είναι ήδη διαθέσιμα στους λογαριασμούς των πελατών της, οι οποίοι μπορούν να κάνουν άμεσα αναλήψεις από τα 2.043 ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς, σε όλη την Ελλάδα».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button