Κόσμος

Τραμπ για Μελόνι: Η Ιταλία και η πρωθυπουργός της δεν σκέφτονται καν να εμπλακούν έναντι του Ιράν

Νέα επίθεση κατά της Ιταλίδας πρωθυπουργού, Τζόρτζια Μελόνι, εξαπέλυσε με ανάρτησή του στο Truth Social o Ντόναλντ Τραμπ, καταλογίζοντάς της ότι η ίδια κι η χώρα της δεν σκέφτοναι να εμπλακούν στη κρίση με το Ιράν, παρά τα τρισεκατομμύρια δολάρια που οι ΗΠΑ έχουν δαπανήσει για το ΝΑΤΟ.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε: «Αφού ξοδέψαμε τρισεκατομμύρια δολάρια για το ΝΑΤΟ, η Ιταλία και η πρωθυπουργός της δεν σκέφτονται καν να εμπλακούν απέναντι στην Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν και την πολύ σοβαρή πυρηνική απειλή που αποτελεί».

«Εδώ και δεκαετίες, εμείς τους υπερασπιζόμαστε, αλλά, όταν έρχεται η ώρα της δοκιμασίας, δεν είναι εκεί για να υπερασπιστούν εμάς και τον υπόλοιπο κόσμο. Καθόλου καλό!», πρόσθεσε.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker