Ελλάδα

Ανήλικη ανασύρθηκε νεκρή στην Κω μετά από ανατροπή τζετ σκι σε θαλάσσια περιοχή της Τουρκίας

Τζετ σκι ανετράπη σε θαλάσσια περιοχή των τουρκικών ακτών, με τις ελληνικές Αρχές να ανασύρουν νεκρή μία ανήλικη ανοιχτά του νησιού της Κω

Το περιστατικό, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ σημειώθηκε στις τουρκικές ακτές και συγκεκριμένα στο τουριστικό τουρκικό θέρετρο Μποντρούμ.

Νωρίς το απόγευμα το Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος έλαβε τηλεφώνημα από την τουρκική ακτοφυλακή για το περιστατικό, ζητώντας τη συνδρομή των ελληνικών αρχών.

Όπως ανέφεραν, στο τζετ σκι επέβαιναν τρία άτομα. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες και λίγο νωρίτερα στα ελληνικά χωρικά ύδατα ανασύρθηκε η σορός ενός μικρού κοριτσιού, άγνωστης μέχρι στιγμής ηλικίας.

Η σορός του κοριτσιού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κω, όπου έχει παραγγελθεί νεκροψία για τα αίτια θανάτου.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό δύο ατόμων

Στην περιοχή οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των άλλων δύο αγνοούμενων, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι ενήλικες.

Στις έρευνες που διεξάγουν οι ελληνικές αρχές συμμετέχουν ένα πλωτό του Λιμενικού Σώματος και ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker