Πολιτική

Μαρινάκης σε Ανδρουλάκη: Γύρισε πίσω στο «λεφτά υπάρχουν» – Καλή επιτυχία στην πλειοδοσία

Επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη για την σημερινή συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ αλλά και στον Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατηγορώντας τους για λαϊκισμό και πλειοδοσία.

«Ο κ. Ανδρουλάκης με τη σημερινή συνέντευξη Τύπου κατάφερε να γυρίσει τον χρόνο πίσω, στην εποχή του «λεφτά υπάρχουν» ή ακόμα πιο πίσω στα χρόνια του «δωσ’ τα όλα», με τη μόνη διαφορά ότι, από τότε μέχρι σήμερα, έχουν τελειώσει οι ψευδαισθήσεις και πρωτίστως τα δανεικά λεφτά», αναφέρει ο κ. Μαρινάκης και συνεχίζει:

«Έταξε, μεταξύ άλλων, τετραήμερη εργασία, 13ο μισθό, 13η σύνταξη, εξαγορά «κόκκινων» δανείων, γενικές μειώσεις άμεσων ή έμμεσων φόρων και άλλα μέτρα συνολικού κόστους πολλών δισεκατομμυρίων. Το μόνο που «ξέχασε» να μας πει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό.

Η απάντηση είναι εύκολη σε αυτό το ερώτημα: ο ελληνικός λαός. Τελικά, αν σε κάτι είχαν δίκιο στο ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη ήταν ότι το νέο κόμμα του κ. Τσίπρα αντέγραψε ένα μεγάλο μέρος του «προγράμματός» τους.

Όπως και να έχει, αν και δεν μπορούμε να κάνουμε τον «διαιτητή» για το ποιος αντέγραψε πρώτος τον άλλον, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο γήπεδο της πλειοδοσίας και ας κερδίσει ο καλύτερος λαϊκιστής».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker