Στα Χανιά για τον Επιτάφιο Κυριάκος Μητσοτάκης και Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στα Χανιά παρακολούθησαν το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής την Ακολουθία και Περιφορά του Επιταφίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι.
Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στον ναό της Μονής που είναι αφιερωμένος στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος, αλλά εορτάζει και στην εορτή της Αγίας Κυριακής και βρίσκεται περίπου 12 χιλιόμετρα από τα Χανιά.
Εικόνες από την ακολουθία και την περιφορά ανήρτησε η σύζυγος του πρωθυπουργού σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραμείνει στα Χανιά και για το Μεγάλο Σάββατο. Έχοντας αναχωρήσει ήδη από τη Μεγάλη Πέμπτη, ο πρωθυπουργός επέλεξε φέτος τα Χανιά για πρώτη φορά από το 2022, ενώ τα προηγούμενα χρόνια επέλεγε την Τήνο για τις ολιγοήμερες διακοπές του Πάσχα.





