Ελλάδα

Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό μέσα σε μπάρ στο Γκάζι

Σε ένα βίντεο 70 δευτερολέπτων έχει καταγραφεί ο άγριος ξυλοδαρμός θαμώνων νυχτερινού κέντρου στο Γκάζι από τους 8 συλληφθέντες που σύμφωνα με την δικογραφία του τμήματος εκβιαστών λειτουργούσαν ως «η ασφάλεια του καταστήματος».

Αυτό το βίντεο που περιλαμβάνεται στη δικογραφία έχει καταγράψει τη στιγμή που ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας την ώρα που βρίσκεται μέσα στο κατάστημα και ενώ για ασήμαντη αφορμή έχουν διαπληκτιστεί με έναν σερβιτόρο εμφανίζεται η ομάδα των οκτώ και αρχίζει να γρονθοκοπεί τους θαμώνες της συγκεκριμένης παρέας ενώ ένας από τους κατηγορούμενους δεν διστάζει να βγάλει όπλο και να απειλήσει σημαδεύοντας στο κεφάλι και στα πόδια τα θύματά του.

Και ενώ ένα από τα θύματα είναι στο έδαφος οι δράστες συνεχίζουν να τον κλωτσούν στο πρόσωπο προκαλώντας του μάλιστα σοβαρά τραύματα στη γνάθο, λίγο αργότερα μεταφέρεται σοβαρά τραυματισμένος στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Όπως είπε λίγο αργότερα στην κατάθεσή του την ώρα που κάποιος από τους θαμώνες χόρευε με το χέρι του χτύπησε στο πρόσωπο τον σερβιτόρο όμως του δόθηκαν οι ανάλογες εξηγήσεις και η παρέα των πελατών πίστεψε ότι το θέμα είχε λήξει.
Όμως λίγο αργότερα είδαν ξαφνικά μπροστά τους τους δράστες που τους επιτέθηκαν με μανία.

Οι αστυνομικοί αναφέρουν στην δικογραφία ότι με δυσκολία κατάφεραν να εντοπίσουν τον υπεύθυνο για να πάρουν το βίντεο και το καταγραφικό από το κατάστημα ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν κάποιο άτομο τους είπε ότι το καταγραφικό μπορεί να είχε καταστραφείμετά από πλημμύρα στο κατάστημα.

Επίσης, οι υπόλοιποι από την παρέα που δέχθηκαν την επίθεση δεν κατέθεσαν ποτέ καθώς ένα 24ωρομετά το περιστατικό είχαν δεχθεί ανώνυμα τηλεφωνήμτα που τους προειδοποιούσαν να μην ανοίξουν το στόμα τους για όσα είχαν γίνει μέσα στο μπαρ.

Οι 8 συλληφθέντες παραπέμφθηκαν και απολογήθηκαν στον ανακριτή ο οποίος τους άφησε ελέυθερους με περιοριστικούς όρους να παρουσιάζονται 3 φορές το μήνα
στο τμήμα της περιοχής τους ενώ οι αρχές επικεντρώνονται τώρα στον εντοπισμό ενός ακόμα ατόμου που ήταν στη συμμορία και σύμφωνα με πληροφορίες εχει διαφύγει στην Αλβανία.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button