Πολιτική

ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν δίνουμε λευκή επιταγή σε κανέναν» η απάντηση σε Κασσελάκη

«Δεν δίνουμε λευκή επιταγή σε κανέναν», απαντούν τα περισσότερα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ στον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος ζήτησε τη στήριξή τους μέχρι τις βουλευτικές εκλογές, προειδοποιώντας πως σε διαφορετική περίπτωση θα ζητήσει την αναβάπτισή του από το συνέδριο κι ενδεχομένως από νέα προσφυγή στη βάση του κόμματος.

Όπως πληροφορείται το CNN Greece, σε αυτό το πλαίσιο μίλησαν στην Πολιτική Γραμματεία ο Διονύσης Τεμπονέρας, η Όλγα Γεροβασίλη, ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος και η Ζωή Καρκούλια.

Στο ίδιο μήκος κύματος φέρεται να χαρακτήρισαν το ΣΥΡΙΖΑ «σπίτι τους» που δεν έχουν σκοπό να εγκαταλείψουν.

Νωρίτερα επικράτησε μεγάλη ένταση όταν ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκαθάρισε προς τα μέλη πως «δεν πρόκειται να γίνει Ιφιγένεια».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την εισήγησή του ζήτησε την παραμονή του στην προεδρία του κόμματος ως τις βουλευτικές εκλογές, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις ευρωεκλογές, σε διαφορετική περίπτωση θα ζητήσει την αναβάπτισή του από το συνέδριο κι ενδεχομένως κι από τη βάση.

Ρώτησε μάλιστα τα μέλη της ΠΓ αν τον αμφισβητεί κάποιος, χωρίς όμως να λάβει κάποια απάντηση.

Συνέδριο επανίδρυσης το φθινόπωρο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε, επίσης, πως το συνέδριο του φθινοπώρου κι όχι αυτό που ξεκινά την Πέμπτη θα είναι συνέδριο επανίδρυσης, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως θα πρέπει να εξεταστούν τα πάντα, ακόμα κι αν το κόμμα θα μεταπηδήσει στο χώρο της Κεντροαριστεράς.

Ο κ. Κασσελάκης στην ουσία προσδιόρισε ως συνέδριο επανίδρυσης το συνέδριο του κόμματος το φθινόπωρο, το οποίο θα το μετατρέψει σε κόμμα της Κεντροαριστεράς.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button