Οικονομία

Συνεργασία SYMMETRIA – SMOOTH SYNERGY στη Νέα Υόρκη «φέρνει» Αμερικανούς τουρίστες στην Αθήνα

Η SYMMETRIA® ετοιμάζεται να φέρει περισσότερους επισκέπτες στην Ελλάδα για να υποβληθούν σε εξατομικευμένα πρωτόκολλα υγείας. Τα προγράμματα έχουν διάρκεια μέχρι 3 εβδομάδες διαμονής στη χώρα μας και στοχεύουν σε ανθρώπους που θα ταξιδέψουν στη Ελλάδα με αποκλειστικό σκοπό να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία ανανέωσης.

Με μια στρατηγική συνεργασία στην Νέα Υόρκη με την SMOOTH SYNERGY και μια ολοκληρωμένη στρατηγική επικοινωνίας στις Η.Π.Α., με στόχο την όσο το δυνατό μεγαλύτερη προώθηση, η SYMMETRIA® μπαίνει δυναμικά στο πλάνο των 5 stars προορισμών για τους Αμερικανούς πολίτες που ενδιαφέρονται για υπηρεσίες υγείας ομορφιάς, active aging, detox, medical wellness και longevity.

Η ανάπτυξη και υλοποίηση καινοτόμων δράσεων στο χώρο του τουρισμού υγείας, αποτέλεσε τη βάση για τη συνεργασία της SYMMETRIA και της SMOOTH SYNERGY, με στόχο να αξιοποιήσουν την εμπειρία και τις δυνατότητές τους, προκειμένου να υλοποιήσουν πρωτοβουλίες και δράσεις προς όφελος των Αμερικανών πολιτών που τους ενδιαφέρουν τα προγράμματα υγείας σε ένα τουριστικό προορισμό.

Συγκεκριμένα, η νέα αυτή συνεργασία, στοχεύει:

  • στο σχεδιασμό και προώθηση ολοκληρωμένων προγραμμάτων υπηρεσιών υγείας για Αμερικανούς πολίτες
  • στην ανάπτυξη και υλοποίηση καινοτόμων δράσεων σχετικά με τον τουρισμό υγείας στην Ελλάδα,
  • στην εκπαίδευση επαγγελματιών και την απόκτηση εργασιακής και ερευνητικής εμπειρίας με πρακτική άσκηση στην Ελλάδα και στη Νέα Υόρκη.

Ο ιδρυτής της SYMMETRIA®, Dr. Νικόλαος Μεταξωτός, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνών αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτή τη συνεργασία που μας ανοίγει μια νέα πόρτα στις Η.Π.Α. Μετά την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή ξεκινάμε στην πολύ ανταγωνιστική αγορά της Αμερικής. Η συνεργασία μας με την SMOOTH SYNERGY στηρίζεται στην αμοιβαία προτεραιότητά μας, για παροχή καινοτόμων θεραπειών και υπηρεσιών κορυφαίας ποιότητας.

Παράλληλα, η SYMMETRIA® έχει ετοιμάσει σε συνεργασία με ένα από τα πιο εξειδικευμένα Marketing and PR agencies της Νέας Υόρκης ένα δυναμικό πλάνο επικοινωνίας για τις νέες υπηρεσίες που προσφέρει. Με στοχευμένη διαφήμιση σε digital πλατφόρμες και online έντυπα, συνδυαστικά με παρουσιάσεις αρχικά στην Νέα Υόρκη και στη συνέχεια στις μεγάλες πόλεις της Ανατολικής ακτής, η SYMMETRIA® παρουσιάζει όλα τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα νέα προγράμματά της».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button