Κόσμος

Νέα επίθεση του Τραμπ κατά του πάπα Λέοντα – Στο Βατικανό ο Ρούμπιο

O Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε την Τρίτη (5/5) νέα επίθεση κατά του Πάπα Λέοντα ΙΔ΄, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα La Repubblica.

«Ο Πάπας θέτει σε κίνδυνο πολλούς Καθολικούς και πολλούς ανθρώπους. Προτιμά να αναφέρεται στο ότι είναι αποδεκτό να διαθέτει, το Ιράν, πυρηνικά όπλα. Δεν νομίζω ότι αυτό το πράγμα είναι καλό», δήλωσε Τραμπ στο τηλεοπτικό δίκτυο Salem News, σύμφωνα με την La Repubblica.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη (7/5), ο Αμερικανός υπουργός Eξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο αναμένεται να μεταβεί στο Βατικανό για να συναντηθεί με τον ποντίφικα και τον πρωθυπουργό της Αγίας Έδρας καρδινάλιο Πιέτρο Παρολίν – ένα ταξίδι το οποίο, σύμφωνα με πολλούς αναλυτές, προγραμματίσθηκε με στόχο να μπορέσει να γεφυρωθεί το χάσμα που δημιουργήθηκε πρόσφατα ανάμεσα στην κυβέρνηση της Ουάσιγκτον και στην Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker