Δυστύχημα στην Ρουμανία: Στην μπουτίκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι φανέλες με τα ονόματα των επτά νεκρών οπαδών

Θέλοντας να τιμήσει τους επτά οπαδούς που έχασαν την ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα στην Ρουμανία, ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να τους τιμήσει τοποθετώντας οκτώ φανέλες με τα ονόματα τους και τον αριθμό «12», ενώ στην άκρη υπάρχει ακόμα μία φανέλα που γράφει «Αθάνατοι», με την «μαύρη» ημερομηνία της 27ης Ιανουαρίου 2026 που έχασαν τη ζωή τους.
Πέραν από τα ονόματα των επτά οπαδών, υπάρχει και άλλη μία φανέλα για τον 54χρονο από τη Λάρισα, οποίος υπέστη ανακοπή μόλις έμαθε για τον τραγικό θάνατο των υπόλοιπων επτά στη Ρουμανία.
Δείτε φωτογραφίες
Φανέλες στην μπουτικ του ΠΑΟΚ με τα ονόματα των επτά οπαδών
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Φανέλες με τα ονόματα των οπαδών που πέθαναν στο δυστύχημα
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)
Υπενθυμίζεται ότι οι επτά οπαδοί που σκοτώθηκαν πήγαιναν οδικώς, μαζί με άλλα τρία άτομα που τραυματίστηκαν, στη Γαλλία για το ματς της αγαπημένης τους ομάδας με τη Λιόν για το Europa League και το βαν που τους μετέφερε έκανε προσπέραση στην εθνική οδό DN6-E70, κοντά στην περιοχή Lugojelul, στην είσοδο του περιφερειακού δρόμου του Lugoj, όμως στην προσπάθειά του να επανέλθει στη λωρίδα του, πέρασε στην αντίθετη κατεύθυνση, όπου συγκρούστηκε με νταλίκα.
Παραμένει ανοιχτή η Θύρα 4 ως φόρος τιμής στους επτά οπαδούς
Ανοιχτή θα παραμείνει σήμερα, Τετάρτη 28/1, η Θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας από τις 10:00 μέχρι τις 22:00 για όσους επιθυμούν να αποδώσουν φόρο τιμής στους επτά οπαδούς του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία.
Από νωρίς το πρωί άνθρωποι διαφόρων ηλικιών επισκέπτονται το σημείο αφήνοντας κεριά, κασκόλ και σημαίες της ομάδας.
Στις 2:30μ.μ., μάλιστα, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στην Τούμπα από τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης.
Υπενθυμίζεται πως με απόφαση των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, η κερκίδα των φιλοξενουμένων στο γήπεδο της Λιόν, θα μείνει κλειστή το βράδυ της Πέμπτης.





