Πολιτική

Κασσελάκης: Ντράπηκε και η ντροπή – ΣΥΡΙΖΑ: «Ιδού τα έγγραφα που ζητήσατε κ. Καραμανλή»

Σκληρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού για την χθεσινή εμφάνισή του στη Βουλή εξαπολύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, αναρτώντας βίντεο στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία κάνει λόγο για αλαζονεία της εξουσίας και για μία κυβέρνηση που επί ημερών της ντράπηκε και η ντροπή.

Δίκην υστερόγραφου, μάλιστα, αναρωτιέται γιατί αποπέμφθηκαν οι δύο πιο στενοί συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, Γιάννης Μπρατάκος και Σταύρος Παπασταύρου, αφού εκτελούσαν εντολές του από τον Καναδά.

Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανακοίνωσή του έκανε λόγο για «την αδιανόητη ευκολία με την οποία εκστομίζει ψέματα ο κ. Καραμανλής, που είναι χαρακτηριστικό όχι μόνο του ιδίου, αλλά και της κυβέρνησής του», σχολιάζοντας τηλεοπτική του συνέντευξη.

«Παρασυρόμενος προφανώς από την αποθέωση που γνώρισε από τους υπόλοιπους βουλευτές της ΝΔ για τη ντροπιαστική του ομιλία στο Κοινοβούλιο, σήμερα Παρασκευή σε τηλεοπτική του συνέντευξη συνέχισε να αρνείται τις τεράστιες ευθύνες του για το έγκλημα των Τεμπών. Έφτασε, μάλιστα, στο σημείο να υποστηρίξει ψευδέστατα πως δεν είχε καμία προειδοποίηση για ατυχήματα. Ζήτησε στον αέρα να του φέρουν “ένα χαρτί, ένα χαρτί, που να λέει πως εμείς προειδοποιούμε πως θα γίνει ένα τέτοιο μεγάλο ατύχημα”. Κι αφού το ζήτησε ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της ΝΔ, εμείς οφείλουμε να του το δώσουμε», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τα έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button