Κόσμος

Γαλλία: Νεκρός 17χρονος ύστερα από ξυλοδαρμό – Απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο σε πέντε άτομα

Ένας 17χρονος στη Γαλλία πέθανε αφού δέχθηκε ενέδρα και ξυλοκοπήθηκε άγρια ​​από πέντε δράστες σε εργοτάξιο στη Ναρμπόν.

Το περιστατικό έγινε την Παρασκευή (19/6 . Ο έφηβος φέρεται να παρασύρθηκε και να δέχτηκε βίαιη επίθεση γύρω στις 7 μ.μ. σε ένα εργοτάξιο. Βρέθηκε το επόμενο πρωί από έναν εργάτη.

Ο Λουί υπέστη σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και πέρασε τρεις ημέρες σε τεχνητό κώμα πριν υποκύψει στα τραύματά του στο νοσοκομείο. Δύο ενήλικες και τρεις ανήλικοι συνελήφθησαν λίγο αργότερα και έκτοτε κατηγορούνται για φόνο.

Οι ακριβείς συνθήκες της επίθεσης παραμένουν ασαφείς. Οι ερευνητές προσπαθούν τώρα να προσδιορίσουν τον ρόλο κάθε υπόπτου και τα κίνητρα πίσω από αυτό που φαίνεται τώρα να είναι μια προμελετημένη επίθεση.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker