Ελλάδα

Νεκρός εντοπίσθηκε στο σπίτι του στα Ίβηρα Σερρών 66χρονος – Σε πλήρη ελέλιξη οι έρευνες

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αστυνομικών αρχών στις Σέρρες για τη διαλεύκανση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ένας 66χρονος άνδρας στα Ίβηρα.

Ο 66χρονος, ο οποίος ήταν μόνιμος κάτοικος Γερμανίας και βρισκόταν για διακοπές στο χωριό, βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του το απόγευμα της Κυριακής (9/8), σύμφωνα με το lionnews.

Σύμφωνα με τις πρώτες αστυνομικές εκτιμήσεις, στον χώρο δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης της πόρτας ή του οικήματος, ενώ η σορός του δεν φέρει εξωτερικά τραύματα από όπλο, μαχαίρι ή άλλη εμφανή εγκληματική ενέργεια που να υποδεικνύει εκ πρώτης όψεως δολοφονία.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί αντιμετωπίζουν την υπόθεση με ιδιαίτερη προσοχή και εξετάζουν όλα τα σενάρια, καθώς το αμέσως προηγούμενο βράδυ είχε σημειωθεί σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα στον ίδιο και σε συγγενείς του.

Συγκεκριμένα, ο 66χρονος είχε μεταβεί στο Α.Τ. Βισαλτίας και είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος του αδελφού του, ο οποίος διαμένει στην Ελλάδα, αλλά και του ανιψιού του, καταγγέλλοντας ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από μέρους τους, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί σχετική δικογραφία.

Στο πλαίσιο αυτό, οι αρμόδιες αρχές διερευνούν αν ο θάνατός του προήλθε από κάποιο καρδιακό επεισόδιο ως συνέπεια της έντονης φόρτισης και της διαμάχης που προηγήθηκε, ή αν οφείλεται σε ενδεχόμενη εσωτερική αιμορραγία που προκλήθηκε από τα χτυπήματα που κατήγγειλε ο ίδιος ότι δέχθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αδέλφια είχαν χρόνιες διαφωνίες για οικογενειακά και κληρονομικά ζητήματα.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση και η νεκροτομή που θα διενεργηθεί στη Θεσσαλονίκη, με τα αποτελέσματα να αναμένονται εντός των επόμενων ημερών.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker