Κόσμος

«Σώος και αβλαβής ο νέος Ανώτατος Ηγέτης», λέει το Ιράν

Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο γιος του προέδρου του Ιράν, Μασούντ Πεζεσκιάν, τις φήμες που φέρανε τον νέο ηγέτη της χώρας Μοτζτάμπα Χαμενεΐ να έχει τρυματιστεί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Associated Press, σε μια ανάρτηση που δημοσιεύτηκε χθες το βράδυ στην εφαρμογή Telegram, ο Γιουσέφ Πεζέσκιάν, έγραψε: «Άκουσα την είδηση ότι ο κ. Μοτζτάμπα τραυματίστηκε. Ρώτησα φίλους που ήταν σε επαφή μαζί του. Μου είπαν ότι, δόξα τω Θεώ, είναι καλά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τους New York Times, Ιρανοί και Ισραηλινοί αξιωματούχοι ανέφεραν πως την πρώτη ημέρα της συντονισμένης επίθεσης του Ισραήλ και των Ηνωμένων Πολιτειών τραυματίστηκε ο νέος ηγέτης του Ιράν.

Οι τρεις Ιρανοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι ενημερώθηκαν από ανώτερα στελέχη της κυβέρνησης ότι ο κ. Χαμενεΐ είχε υποστεί τραυματισμούς, μεταξύ άλλων στα πόδια, αλλά ότι ήταν σε εγρήγορση και είχε καταφύγει σε μια εξαιρετικά ασφαλή τοποθεσία με περιορισμένη επικοινωνία.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker