Ελλάδα
Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών στην περιοχή της Παλλήνης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ στην Αττική Οδό, στην περιοχή της Παλλήνης, λόγω εκτέλεσης προγραμματισμένων εργασιών.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, οι ρυθμίσεις αφορούν το τμήμα της Αττικής Οδού μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 13.850 και 11.950, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα ενώ τα μέτρα αναμένεται να εφαρμοστούν από τις 14 Ιανουαρίου έως και τις 27 Φεβρουαρίου, σε 24ωρη βάση, με εξαίρεση τις επίσημες αργίες, εντός των ορίων του Δήμου Παλλήνης.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σε δύο φάσεις:
Α΄ Φάση:
- Αποκλεισμός της αριστερής και τμήματος της μεσαίας λωρίδας.
- Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται σε τμήμα της μεσαίας και της δεξιάς λωρίδας με κατάληψη και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.).
Β΄ Φάση:
- Αποκλεισμός της δεξιάς και τμήματος της μεσαίας λωρίδας.
- Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται σε τμήμα της μεσαίας και της αριστερής λωρίδας.
Με ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ κάνει έκκληση στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.





